Skip to content

Funidelia – Oblíbený obchod fanoušků Star Wars

Naše intergalaktické dobrodružství napříč vesmírem začneme krátkým přehledem našeho Star Wars shopu. Najdete v něm nejrůznější Star Wars merchandising – od triček a hrnků až k toustovačům a unikátním lampám, které vám vyrazí dech!

V našem internetovém obchodu si každý Star Wars geek přijde na své. A pokud hledáte vhodný dárek pro fanouška Star Wars, rádi vám poradíme. Nechť vás při výběru vhodného dárku provází síla!

Star Wars mikiny a trička

Jedny z těch nejlepších dárků na Vánoce či narozeniny jsou trička a mikiny z naší kolekce. Najdete u nás širokou nabídku Star Wars triček s potisky mnoha hlavních postav, jako například Darth Vader, Princezna Leia, Han Solo, Chewbacca či Yoda. Nabízíme také trička se známými frázemi a ikonickými obrázky – například polibek Hana a Lei. Samozřejmě také máme trička s logem Star Wars v různých barvách a stylech.

Rádi bychom ale také vyzdvihli naše Star Wars mikiny s originálními designy. Naše mikiny jsou dostupné v různých variantách: S kapucí či bez kapuce, se zipem či bez zipu a dokonce také stylová mikina ve stylu letterman. Vybrat si tu, která se vám líbí nejvíce, bude opravdový oříšek!

Star Wars akční figurky a Funko pop!

Pokud jste nadšeným sběratelem, není nic lepšího než Star Wars Funko Pop! S našimi oblíbenými postavami: Luke Skywalker, Han Solo, Princezna Leia a všemi oblíbený Chewie. K dispozici jsou také postavy z nové trilogie – například Finn a Kylo Ren. Chybět samozřejmě nesmí ani Darth Vader, Stormtroopeři či Pretoriánská garda. Velkým fanouškům této napínavé ságy bychom také rádi doporučili další originální předmět: některou z těchto skvělých Star Wars akčních figurek. Realistické akční figurky o velikosti 30 a 45 cm – Stormtroopeři, mocný Kapitán Phasma a Poe Dameron.

Star Wars batohy a školní potřeby

Tyto Star Wars batohy si zamilují nejen všichni školou povinní, ale také dospělí. Najdete u nás batohy s různými designy pro děti i dospělé, sportovní batohy, batohy přes rameno a na šňůrku. V našem Star Wars shopu najdete batohy ve skvělém stylu Darth Vader, Han Solo a Skywalker. Nabízíme také batohy, které vypadají jako uniformy Rebelů a jednotek Rezistence nebo ve tvaru helmy Darth Vadera.

Star Wars věci do domu

Star Wars je jednou z nejpopulárnějších a nejdelších ság, která svým fanouškům nabízí celou řadu různých fanouškovských předmětů. Mezi tyto fanouškovské předměty patří také Star Wars zboží do domu, ze kterého vám nyní některé předměty představíme.

    • Star Wars lampy: Máme skutečně impozantní kolekci 3D lamp, které si zamilujete! Vaše oblíbené Star Wars postavy díky nim budou žít alternativní život na vašich zdech. Od obávaného Darth Vadera a Boby Fetta k milovanému C3PO a R2D2. Nezapomněli jsme ani na Yodu, Leiu, Luka a Millenium Falcona.
  • Star Wars elektrické spotřebiče: Chcete si udělat toast s tváří Darth Vadera či logem Star Wars? Chcete si udělat popcorn ve své vlastní Hvězdě smrti? Máte štěstí! V našem Star Wars shopu máme ty nejlepší toastery a stroje na popcorn. Najdete u nás také vaflovače ve tvaru Darth Vaderovy helmy či ve tvaru Hvězdy smrti. Koupit si u nás dokonce můžete také jedinečný elektrický mlýnek na sůl a pepř ve tvaru světelného meče.

Oddejte se temné straně s naším Star Wars zbožím!