Skip to content

Dárky a geeky věci: nenechte si nic ujít!

Vítejte v té nejzábavnější sekci pro geeky fanoušky! Dnes vám ukážeme ty nejlepší nápady na geeky dárky a ty nejčerstvější novinky z geeky světa.

U nás ve Funidelii najdete ty nejoriginálnější a nejnovější katalogy produktů pro fanoušky. V našem geek shopu najdete spoustu produktů, které vám pomohou převléct se za Thora, Batmana či Captain Marvel. Představíme vám nápady na to, jak odsunout obyčejný a nudný mudlovský život na druhou kolej a stát se pravým kouzelníkem či kouzelnicí ze světa Harryho Pottera, nebo vám poradíme, jak originálně obdarovat své blízké, kteří jsou skalními fanoušky světa Disney, Star Wars či počítačových a konzolových her. Fanoušky Fortnite, Minecraftu a Dragon Ballu našimi produkty doslova poblázníte.

Ty nejoriginálnější dárky pro fanoušky

Od těch nejvtipnějších triček až k hrnkům, které podle momentální teploty mění tvar a barvu. V našem katalogu geeky dárků najdete vše, o čem se vám kdy mohlo zdát… A myslíme to zcela vážně!

V našem blogu vám představíme nápady na geeky dárky pro muže, ženy, děti i miminka, a to včetně rad ohledně kostýmů a doplňků pro vašeho pejska. Povíme si také o těch nejlepších rodinných dárcích, kterými jsou například deskové hry pro ty největší fanoušky – Trivial a Harry Potter Cluedo nebo Monopoly a Game of Thrones Risk.

Pokud tedy přemýšlíte nad tím, čím obdarovat svého kamaráda, který je předním fanouškem Harry Pottera, Star Wars či některé ze současných populárních her, jste zde na správném místě! V této sekci najdete ty nejčerstvější novinky z fanouškovského vesmíru.

Dárky pro muže

Hledáte nápady na dárky pro kamaráda, přítele či člena rodiny? Ve Funidelii najdete mnoho nápadů a tipů na originální dárky pro muže.

Máme k dispozici to nejoriginálnější zboží pro muže – zboží z populárních ság, jako například The Avengers, Star Wars, Pán Prstenů nebo Harry Potter, ale také zboží z populárních seriálů a těch nejlepších počítačových a konzolových her – Game of Thrones, Přátelé, Pac-Man, Mario Bros, Fortnite a Pokémon.

Dárky pro ty nejvíce geeky ženy

Nenechte si ujít naše nápady na geeky dárky pro ženy. Trička, mikiny či kabelky a tašky tak originální, že se vám po jejich rozbalení doslova zatočí hlava. V našem blogu představujeme to nejlepší zboží pro fanoušky z našeho online obchodu.

Vůbec nezáleží na tom, jestli je vaše přítelkyně či kamarádka fanouškem Marvelu, Harry Pottera či Game of Thrones. Nezáleží na tom, jestli upřednostňuje Disney princezny či naopak záporačky, nebo je její nejoblíbenější postavou Harley Quinn… V našem zboží pro ženy najdete opravdu vše!

Nápady na dárky pro děti

Jaký je nejoblíbenější film či seriál vašich dětí? Kdo jsou jejich nejoblíbenější postavy? Ať už se jedná o kohokoliv, u nás ve Funidelii máme spoustu nápadů na originální a vtipné dárky, které dětem udělají obrovskou radost.

Školní aktovky s kolečky i bez, pyžama, figurky, hračky, plyšáci, funko, vtipné hračky a dokonce i ledvinky, které si vaše ratolesti zcela zamilují. Tématem těchto dárků jsou superhrdinové, počítačové a konzolové hry, svět Disney a mnoho dalšího!

V oddělení dětského zboží najdete školní aktovky Ledové království či Auta, vtipná trička Ledové království a Fortnite a spoustu dalšího zboží s postavami, jako jsou například Spiderman, Mickey a Minnie Mouse či postavy z populární pohádky Tlapková patrola.

Toto jsou některé z nápadů na geeky dárky pro děti i dospělé. Každému se však líbí něco jiného, takže finální výběr je samozřejmě jen a jen na vás. O novinkách z “fanouškovského vesmíru“ vás však budeme samozřejmě dále informovat. Dokonce jsme si pro vás připravili sekci geeky zpráv, kde vás budeme informovat o těch nejžhavějších novinkách z našich oblíbených seriálů.

A také ty nejžhavější novinky

Budeme bedlivě sledovat vše týkající se našich oblíbených seriálů a jejich hlavních postav a následně vám o tom napíšeme. Dozvíte se vše potřebné nejen o premiérách nových geeky seriálů a filmů, ale také o Comic Conu a podobných mezinárodních i lokálních událostech.

Jak se vyvíjí nový Batman a Fantastická zvířata? Kdy bude premiéra další série Money Heist a jak to vlastně je se světem Game of Thrones? S námi o tom všem budete vědět jako první!

Poskytneme vám ty nejvtipnější zprávy, zvěsti, novinky a detaily nadcházejících filmů a seriálů. Chýlí se váš oblíbený seriál ke konci, nebo se naopak plánuje jeho prodloužení? S námi v tom budete mít jasno!

Nezapomínáme ani na gamery – budeme se bavit také o těch nejnovějších hrách na PC i konzole a událostech ze světa her, o které by žádný zapálený hráč neměl přijít.