Skip to content

Karnevalové kostýmy

Karneval je již pomalu za dveřmi, takže je nejvyšší čas vybrat si kostým. Pro jaký převlek se tento rok rozhodnete? Superhrdinové, Star Wars, piráti, policisté? Jediným limitem je vaše představivost!

Dobře vás známe a víme, že se spokojíte pouze s těmi nejlepšími a nejkvalitnějšími kostýmy. Potřebujete unikátní kostým, který bude nejen výrazný a překvapivý, ale také vtipný. Zkrátka takový kostým, o kterém si všichni řeknou: „To byl opravdu super nápad, škoda že to nenapadlo i mě!“

Chcete si prohlédnout naše nejzábavnější kostýmy pro tuto karnevalovou sezónu? Zde je seznam námi vybraných karnevalových kostýmů.

Naše nejlepší karnevalové kostýmy

Star Wars

Ta nejslavnější galaktická sága na světě. Od prvních filmů s Luke Skywalkerem, Hanem Solo a princeznou Leiou přes pokračování s Anakinem Skywalkerem, Obi-Wanem Kenobi a Padmé Amidalou až k nejnovějším filmům s postavami jako Rey a Kylo Ren.
Příběhy, které obsahují to dobré (stranu světla a sílu) i to špatné (temnou stranu, u které převládá nenávist a zloba). Tato sága má zkrátka vše: hrdiny, padouchy a princezny (samozřejmě ne žádné fifleny, ale princezny bojovnice) a dokonce také inteligentní droidy, kteří našim oblíbeným protagonistům nejednou zachrání život. Je to tak, máme opravdu všechny kostýmy Star Wars! Převlečte se za svou oblíbenou postavu na tento Karneval.

Ledové království

Princezny z Arendelle se po vydání prvního Ledového království v roce 2013 okamžitě zařadily mezi ty nejpopulárnější pohádky pro děti. Premiéra Ledového království 2 nám odhalila nový vzhled populárních sester i jejich přátel – Christopha a Olafa. Vaše děti si díky těmto kostýmům Anna a Elsa na příštím Karnevalu užijí spoustu legrace. Jedná se o jedny z našich nejpopulárnějších kostýmů pro děti.

Superhrdinové a padouchové

Superhrdiny mají v oblibě všechny věkové kategorie. Bojovníci a obhájci spravedlnosti a dobra – postavy, které měly v mnoha případech traumatické dětství, což jejich touhu po spravedlnosti a ochraně dobra pouze umocnilo. Ať už jste fanoušci Marvelu či DC Comics, v naší nabídce najdete takřka nekonečné množství kostýmů superhrdinů (a také padouchů). Kdo je vaším oblíbeným superhrdinou?

Povolání

Proč neoslavit Karneval v kostýmu povolání, o kterém jste vždy snili? Policista bojující proti těm nejhorším zlodějům ve městě? Námořníci, kuchaři, vojáci, astronauti, plavčíci, doktoři a sestřičky, piloti a letušky… Kterýkoliv z těchto kostýmů povolání je skvělou volbou pro další Karneval.

Klasické animované pohádky

Vraťte se zpět do svého dětství s jedním z našich kostýmů animovaných postav Které z těchto pohádek byly vaše oblíbené? Flintstoneovi, Scooby-Doo, He-Man, Sailor Moon,  Šmoulové, Včelka Mája…

Tlapková patrola a Kouzelná Beruška a Černý kocour

Kostýmy Tlapková patrola a kostýmy Kouzelná Beruška jsou u dětí jedny z těch nejoblíbenějších. Tyto postavy jsou jedny z těch nejpopulárnějších superhrdinů, o kterých se každému dítěti večer zdá.

Disney princezny

Která dívka se alespoň jednou za život nechtěla převléct za princeznu a proměnit se v tu nejdůležitější postavu v celém království? Od krásných princezen s melodickým hlasem a andělskou něhou až k princeznám bojovnicím, jako jsou například Vaiana a Merida. Stačí si jen vybrat oblíbenou princeznu a díky našim kostýmům Disney princezny se v ní můžete proměnit.

Super Mario Bros

Tato videohra je bezpochyby naší nejoblíbenější a jsme si jistí, že vaše taky. Klidně bychom se vsadili, že jste při jejím hraní zažili s přátelským instalatérem v Království hub spoustu hodin zábavy. Převlečte se svým partnerem či partnerkou do kostýmů Mario a Luigi. Nebo se domluvte se svými přáteli a k Mariovi a Luigimu přidejte také princeznu Peach a Yoshiho.

Piráti

Kostým pirát je oblíbenou volbou pro jakoukoliv kostýmovou party či Karneval. Jakým pirátem chcete být? Dáváte přednost kapitánu Hookovi či Černovousovi? Nebo se spíše cítíte jako Jack Sparrow? S hlubokým hlasem zpívejte píseň o rumu, nasaďte si vousy a pásku přes oko a staňte se zhoubou sedmi moří.

Zvířata

Nakonec jsou zde zvířecí kostýmy, které jsou sázkou na jistotu. V naší nabídce najdete široké množství zvířecích kostýmů, ze kterých si vybere opravdu každý. Tyto kostýmy Kigurumi and overaly se skvěle hodí do studeného únoru, protože se skládají z celotělových kombinéz.

Kostýmy plus size

U nás ve Funidelii si na to své přijde opravdu každý! Prohlédněte si naši kompilaci těch nejlepších kostýmů plus size, se kterými se stanete hvězdou kterékoliv kostýmové party.

Začneme s některými plus size kostýmy oblíbených superhrdinů. Batman, Superman, Wonder Woman… který si vyberete?

Pokud jste milovníkem filmů a viděli jste snad veškeré existující seriály, tyto karnevalové plus size kostýmy si zkrátka zamilujete. Vzdejte hold princezně Leie, nebo se proměňte v sexy Alenku v Říši divů.

Klasické kostýmy budou vždy stylové. A tyto středověké kostýmy spatříte na každé kostýmové party či Karnevalu. Ptáte se proč? Protože jsou úžasné! Prohlédněte si tyto plus size kostýmy a vyberte si pro vás ten nejlepší. Na žádné party nesmí chybět rytíř, hospodský ani šašek. Domluvte se se svými přáteli a zvolte skupinový převlek.

S těmito XXL kostýmy Disney princezny se můžete proměnit v oblíbenou Sněhurku, nebo ztratit svůj střevíček, a stát se tak Popelkou.

Dalším klasickým kostýmem, který jsme si zamilovali, je kostým pirát. Jedná se o kostýmy těch nejobávanějších bukanýrů všech sedmi moří, které na letošním Karnevalu zkrátka nesmí chybět. Jo ho, jo ho pirátský život mám rád!

Levné karnevalové kostýmy pro dospělé

Začátek nového roku je díky svátkům roku minulého často obdobím, kdy na útratu moc peněz nezbývá. Pokud jste ale milovníkem kostýmů a převleků a o letošní Karneval nechcete přijít, máme pro vás spoustu tipů na levné karnevalové kostýmy. Po domácku vyrobené kostýmy a cenově dostupné doplňky z vás udělají karnevalového krále!

Quarterback a Roztleskávačka

Máte rádi americké filmy, kde je quarterback fotbalového týmu miláčkem každé dívky? Nebo preferujete být hlavní roztleskávačkou, která má všechny ostatní dívky pod palcem? Hip hip hurá!

Policisté a zloději

Převlečte se do kostýmu policista a chyťte všechny zloděje a kriminálníky!

Arabské kostýmy

Převlečte se za Šejka a staňte se srdcem letošního karnevalu. Víme, že za peníze si štěstí nekoupíte, ale být bohatý přece nemůže ničemu škodit! Proměňte tedy svůj sen ve skutečnost a staňte se mocnou postavou s tímto kostýmem Šejk.

Kostýmy kovboj a kovbojka

S kým by indiáni bojovali, kdyby nebylo kovbojů? Tyto outfity jsou skvělým kostýmovým řešením, pokud nechcete moc utrácet.

Kostýmy z filmu Pomáda

Existuje snad dívka, která by alespoň jednou v životě nesnila o tom, stát se Sandy z tohoto populárního muzikálu? Pochybujeme o tom! Staňte se hvězdou jakékoliv party společně s T-Birds, nebo se proměňte ve sladkou Sandy.

Kostýmy kněz a mnich

Rozbijte bariéry a na další party se převlečte do puritánského stylu. „Ach můj bože“!

Levné doplňky pro vás kostým

Někdy stačí místo drahého kostýmu použít malé detaily, které jsou ale pro jednotlivé postavy typické a zcela esenciální. Pokud si tedy chcete vytvořit levný kostým, můžete zvolit některé z těchto kostýmových doplňků. Bude stačit opravdu málo a všichni váš improvizovaný kostým okamžitě poznají.

Batmanovi nesmí chybět jeho maska a plášť.

Indiana Jonesovi zase jeho typický bič.

Staňte se sexy kočkou

Pohádka…

Námořník, který se plaví po sedmi mořích…

Kde je Wally? Kostým

Existuje snad nějaké dítě, které nestrávilo hledáním Wallyho celé hodiny? Celé hodiny hledání, které ale bylo většinou neúspěšné. Tento kostým Wally je naštěstí přímo zde. Stačí vám k jeho vytvoření modré kalhoty a bílé tričko s červenými pruhy. Pokud takové tričko nemůžete sehnat, můžete na obyčejné červené tričko a namalovat na něj červené pruhy, nebo jej oblepit červenou lepící páskou.

Havajské kostýmy

Tento kostým může být sexy, vtipný i stylový. Stačit vám k tomu budou pouze tři doplňky a jsme si jistí, že na další kostýmové party budete za hvězdu. Havaj je oblíbeným tématem každé kostýmové party.

Kostým mim

Staňte se tichým klaunem a překvapte všechny svou schopností dostat se ze skleněné bedny – je to tak jednoduché!

K tomuto kostýmu budete potřebovat jakékoliv černé kalhoty, boty a pruhované tričko. Tričko může být jakékoliv barvy. Mezi ty nejpopulárnější patří černá či červená. Svůj outfit zkompletujete pomocí bílých rukavic, černou buřinkou a kšandami. Nezapomeňte si také pomalovat tvář bílou barvou a zvýraznit své obočí.

Levné karnevalové masky

Masky jsou k dokončení vašeho kostýmu na Karneval zcela nezbytné. Někdy vám k dobrému kostýmu na Karneval bude stačit i samotná maska. Prohlédněte si tyto skvělé a unikátní masky!

V nabídce máme masky benátské

Masky zvířecí

A dokonce také masky z populárních filmů a seriálů

Have Fun!