Skip to content

Veškeré Harry Potter předměty, které jste kdy chtěli

Jste fanouškem té nejmagičtější ságy na světě? Pokud jste na tuto otázku odpověděli ano, dnes je váš šťastný den! Je nejvyšší čas nechat svůj mudlovský život za sebou, protože s těmito Harry Potter produkty se můžete stát skutečným kouzelníkem. Vůbec se nemusíte vydávat do Prasinek, protože veškeré Harry Potter merchandising můžete z pohodlí vašeho domova koupit právě u nás! Máme také spoustu nápadů na dárky pro každého fanouška této magické ságy.

V našem Harry Potter shopu najdete ty nejlepší produkty a dárky Harry Potter a Fantastická zvířata. Svět plný magie, ve kterém určitě najdete vše, co vám chybí ke zkompletování vaší kolekce.

Trička a mikiny

V šatníku vám určitě nesmí chybět sbírka Harry Potter oblečení. V našem internetovém obchodě najdete vzrušující trička a mikiny s designem Bradavic, nástupiště 9 a 3/4 či logem čtyř bradavických kolejí.

Máme také Harry Potter trička v originálních designech – například s naším oblíbeným hrdinou v brýlích, s obrázky postav (například Dobby) a s těmi nejvíce geeky větami. Můžete si také koupit tričko s kouzlem Expecto Patronum, kdyby se vám náhodou do cesty postavil mozkomor.

Reprezentujte svou oblíbenou kolej s našimi mikinami v nejrůznějších designech pro každou z nich. Nebo si s pýchou oblékněte mikinu šampióna famfrpálu.

Oblečení u nás ve Funidelii najdete dostupné jak pro děti, tak pro dospělé.

Pláště a šály

Pravému kouzelníkovi nesmí chybět vhodný plášť. Právě protože jsou pláště pro kouzelníky tak důležité, jedná se o jedny z těch nejlepších dárků, jaké může fanoušek Harry Pottera dostat. Nachystali jsme si pro vás pláště Nebelvír, Zmijozel, Havraspár a samozřejmě také Mrzimor, takže si svou oblíbenou kolej vybere opravdu každý. Nabízíme také speciální pláště, jako je například plášť neviditelnosti či plášť na famfrpál.

Můžete si tedy vytvořit kompletní set oblečení a doplnit svůj plášť Harry Potter šálou, která vás na podzim a v zimě zahřeje.

Kouzelnické hůlky

Po čem naprosto každý geeky fanoušek Harry Potter ságy bezesporu touží, je jedna z Harry Potter kouzelnických hůlek. Objednejte si tu svou a začněte trénovat kouzla!

V našem Harry Potter shopu najdete kouzelnické hůlky všech hlavních postav této populární ságy. Můžete si vybrat mezi hůlkou Harry Pottera, Hermiony či Rona. Nebo snad dáte přednost hůlce Snapea či samotného lorda Voldemorta? Samozřejmě také nabízíme brumbálovu Bezovou hůlku.

Pokud jste fanouškem Fantastických zvířat, máte štěstí. U nás ve Funidelii totiž najdete také kouzelnickou hůlku Mloka Scamandera, Percivala Gravese, Porpentina Goldsteina a mnoha dalších.

Batohy a školní potřeby

Dejte všem ve škole na vědomí, že jste oddaným fanouškem této magické knižní a filmové ságy. Vyberte si Harry Potter batoh, o kterém jste vždy snili. Nabízíme batohy ve stylu Bradavic, Nástupiště 9 a 3/4 a kteréhokoliv ze 4 bradavických kolejí. K dispozici u nás najdete batohy pro děti (s i bez koleček), batohy pro dospělé, batohy přes rameno či sportovní batohy.

Batoh můžete doplnit pouzdrem, propiskami či stylovými sešity. Prohlédněte si naše Harry Potter školní potřeby – propisky a pera ve tvaru létajících košťat či kouzelnických hůlek. Máme pro vás také slavné deníky Toma RIddla či Mloka Scamandera z Fantastických zvířat. Se vším tímto Harry Potter zbožím bude všem jasné, že nejste žádný mudl!

Funko Pop! a akční figurky

Sbírejte ty nejlepší Harry Potter a Fantastická zvířata Funko. Vyberte si své oblíbené postavy, nebo si je kupte všechny! Najdete u nás Harryho, Hermionu, Rona, Lunu nebo profesory Snapea či Remuse Lupina. Nabízíme také Funko Brumbála, Voldemorta, Dobbyho nebo děsivého mozkomora.

Stačí jen přidat Hrabáka z Fantastických zvířat a budete mít tu nejlepší sbírku Harry Potter Funko Pop!

Harry Potter dárky

A pokud vám uvedené Harry Potter zboží nestačilo, máme víc! Máme ty nejlepší nápady na dárky, které se hodí pro každého fanouška Harry Pottera.

V našem Harry Potter zboží najdete bradavické župany pro muže i ženy, neuvěřitelné barvu měnící hrnky, jakým je například hrnek Expecto Patronus a kravaty Nebelvír, Zmijozel, Havraspár a samozřejmě také Mrzimor. Nezapomněli jsme ani na produkty se Zlatonkou – lampy a dekorativní figurky.

Na Vánoce také chystáme velké překvapení – úžasný Harry Potter adventní kalendář. Každý den si budete moci vyloupnout figurku jedné z postav tohoto magického světa.

Se vším tímto Harry Potter zbožím můžete na mudlovský život klidně zapomenout. Proměňte se v kouzelníka, kterému bude závidět každý geeky fanoušek této nejčtenější a nejsledovanější ságy v historii. Vše, o čem se vám kdy snilo, můžete mít ve své moci.