Skip to content

Dětské kostýmy pro chlapce a dívky

Pokud sháníte převlek či kostým pro své dítě, na výběr máte z opravdu široké nabídky. V tomto článku vám představíme ty nejlepší dětské kostýmy, takže nebudete muset zdlouhavým vyhledáváním ztrácet čas.

Batman

Pokud vaše ratolest dává přednost maskovaným hrdinům, kteří operují především ve tmě… Ideální je pro ně Batman. Tyto Kostýmy Batman z vašeho dítěte udělají krále domácnosti.

Star Wars

Pokud je váš syn velkým fanouškem Star Wars, tyto Kostýmy Star Wars pro chlapce si zkrátka zamiluje. V nabídce máme kostýmy Kylo Ren, Stormtrooper, Darth Vader, Luke Skywalker…

Spiderman

Pokud vaše dítě dává přednost obratnosti a je v neustálém pohybu, jejich oblíbeným superhrdinou bude bezpochyby Spiderman. K objevení jeho „pavoučích smyslů“ mu pomůžete vybráním jeho oblíbeného outfitu Spiderman.

Kapitán Amerika

Kapitán America je první Avenger – hrdina, který chrání slabé a bojuje za spravedlnost. Pokud je vaše dítě čestné a upřímné, „Kapitán“ bude jistojistě jejich oblíbeným superhrdinou a tyto Kostýmy Kapitán Amerika si určitě zamiluje.

A díky tomuto návodu se můžete naučit, jak se proměnit v Kapitána Ameriku z původního komiksu.

Ledové království

Ve světě princezen jsou Elsa a Anna těmi nejoblíbenějšími. Dvě sestry, které se společně se svými přáteli Olafem a Kristofem vydávají bránit své město Arendelle. Šaty Elsa a Anna jsou u dívek jedny z těch nejpopulárnějších.

Pyžamasky

Pokud tito populární animovaní superhrdinové ještě nejsou součástí vašeho života, děláte velkou chybu! Kočičák, Sovička a Gekko (naučte se jejich jména) jsou oblíbenci nejen chlapců, ale také dívek. Díky našim kostýmům Pyžamasky se vaše děti mohou vydat na opravdové dobrodružství společně se svými oblíbenými superhrdiny.

Tlapková patrola

Tlapková patrola se stala jedním z těch nejpopulárnějších animovaných seriálů pro děti. Díky naším kostýmům Tlapková patrola se můžete převléct za Marshalla, Chase či Skye a užít si spoustu legrace..

Kouzelná Beruška a Černý Kocour

Tyto kostýmy Kouzelná Beruška a Černý Kocour ocení především milovníci dobrodružství. Jedná se o perfektní volbu na Karneval či jakoukoliv kostýmovou party. Jakmile si Marinetta a Adrien nasadí svůj outfit a masky, znamená to, že se vydávají za vzrušujícím dobrodružstvím.

Disney princezny

Pro milovníky a milovnice princezen zde máme k dispozici také kostýmy Disney princezny Bella, Popelka, Vaiana, Sněhurka či Locika jsou u dětí velmi populární.

Další animované seriály

Animované seriály a filmy mohou být skvělým zdrojem inspirace. Dragon Ball, Minnie Mouse, Buzz Rakeťák a Woody jsou jen některé z mnoha příkladů kostýmů pro chlapce, které se perfektně hodí na Karneval. Existuje ale také mnoho dalších populárních kreslených postav, jejichž kostýmy jsou také skvělou volbou.

Máša a medvěd

Díky tomuto kostýmu Máša a medvěd se vaše dítě může společně se svými oblíbenými postavami (ruská dívka jménem Máša a medvěd) vydat vstříc novému dobrodružství.

Kostýmy Scooby Doo

Scooby Dooby Dooo!! Pokud je nejlepším přítelem vašeho dítěte pes… Určitě si zamilují naše kostýmy Scooby Doo!. K dispozici máme kostýmy nejen Scoobyho, ale také všech ostatních členů této přátelské party detektivů: Velma, Daphne, Fred a samozřejmě také Shaggy (Scoobyho nejlepší přítel).

Kostýmy Šmoulové

Umí se smát i prát a každý má je rád! Vaše dítě bude na dalším karnevalu nebo kostýmové party díky těmto kostýmům Šmoulové středem pozornosti.

Kostýmy Flintstoneovi

Yabadabadoooo! Vaše děti si naše kostýmy Flintstoneovi zcela zamilují! V nabídce máme všechny postavy: Fred, Wilma, Barney, Betty, Pebbles, Bamm-Bamm a dokonce také Dino! Ta nejlepší rodina doby kamenné!

Ovoce

Kostýmy ovoce jsou unikátní (a lahodnou!) volbou pro jakoukoliv příležitost. Vyberte pro své dítě kostým jeho oblíbeného ovoce a se zbývajícími členy rodiny společně vytvořte ovocný salát!

Zvířata

Pokud je vaše dítě milovníkem přírody, určitě si zamiluje tyto zvířecí kostýmy. Které zvíře mají nejradši? Prohlédněte si naši nabídku dětských Kigurumi a overalů, které jsou tak pohodlné a teploučké, že se vaše dítě bude cítit jako v pyžamu!

Piráti

Všichni na palubu! S těmito kostýmy piráti se vaše děti mohou beze strachu vydat na plavbu napříč oceánem. Zkompletujte tento kostým pomocí nezbytných pirátských doplňků: hák, pirátský klobouk, šátek, pásek, šavle či dýka a páska přes oko.

Harry Potter

Pokud vaše dítě umírá touhou dostat dopis z kouzelnické školy Bradavic, kostýmem Harry Potter. Potter jim jistě uděláte obrovskou radost. Vyberte pro ně hábit jejich oblíbené bradavické koleje: Nebelvír, Zmijozel, Havraspár či Mrzimor. A nezapomeňte také na kouzelnou hůlku a šálu Harry Potter!

Wonder Woman

Je vaše dcera opravdu nebojácná? Pokud ano, určitě by se ráda stala slavnou Wonder Woman. Stačit jí k tomu bude jediná věc. Ptáte se jaká? No přece náš kostým Wonder Woman! K dispozici je se sukénkou nebo kombinézou.

Doufáme, že se vám naše kostýmové nápady líbily, a že si s nimi užijete spoustu legrace!

Have Fun!