Skip to content

Nejlepší nápady na kostýmy

Nápady na kostýmy, Originální kostýmy, Merchandising a slavnostní dekorace

Karnevalové kostýmy

Karneval je za rohem a my všichni se chceme především bavit, viďte? Je to roční doba, kdy popouštíme uzdu fantazii a vybíráme si nejoriginálnější karnevalové kostýmy, takové, které nám přinesou v tuto dobu radost a zábavu: Nejlepší doba pro všechny milovníky kostýmů!

Pokud chcete vyniknout mezi ostatními převlečenými hosty, připravili jsme pro vás TOP o originálních kostýmů.

Let the party begin!

1. Převlékněte se v souladu s trendy díky našim morphsuitům a kostýmům druhá kůže

Morphsuity a kostýmy druhá kůže jsou skvělou příležitostí, jak se blýsknout v karnevalovém průvodu ve vašem městě.

Můžete se snadno proměnit v gentlemana v obleku, zahrát si na položku pro Twister nebo se obléknout do mapy linek metra. Tyto obepnuté, strečové overaly vám umožní vidět, dýchat a dokonce i napít se skrze ně.

2. Opposuity a originální obleky: Styl je zábava

V případě, že nechcete ztratit svůj styl ani na karnevalu, jednou z nejoriginálnějších možností a nejlépe přijímaných kostýmů jsou autentické opposuity.

Tyto obleky s vtipným vzorem se můžete obléknout výrazně, a přesto si zachovat elegantní styl. Stačí jen vybrat si z mnoha střihů a vzorů, které jsou v nabídce.

I ženy si je mohou pořídit!

3. Vtipné kostýmy: Jezdecké & Carry Me. Hurá do sedla!

Jedny z nejoriginálnějších kostýmů! Je to hlavně o vytváření iluze – Jezdecké kostýmy díky těmto oblekům.

Budete kdekoli vypadat jako kdybyste jezdili na své Vespě. Nebo se projeďte na dinosaurovi, oslovi či koni!

4. Vánoční kostýmy: Overaly a dupačky – Řekl někdo něco o tom, že je zima?

Pro všechny, kdo nechtějí vyrůst máme: Kostýmy Kigurumi Onesie jako tu nejlepší možnost.

Můžete se převléknout i za svou oblíbenou postavu!

Můžete se převléknout i za svou oblíbenou postavu!

5. Digitální kostýmy

Pokud patříte k lidom, kteří jsou šťastní za digitální éru, tato trička a kostýmy vás rozhodně nadchnou, protože jsou jedinečné. Budete vlastně potřebovat jen svůj mobil, a dosáhnete cool zvláštních efektů.

Můžete si koupit i digitální lidskou masku. A rázem se změníte v samotného Terminátora!

6. Buďte autentičtí! Ženské kostýmy pro muže

Jedan věc je jistá: Vždycky je zde příležitost se vyfiknout, abyste si užili zábavu. Muži se rádi převlékají o ženy – proč si myslíte, že tomu tak je? Tady jsou každopádně originální nápady na karneval. Budte vypadat jako královna krásy!

7. Levné kostýmy – Trička a sady. Snadné a účinné

Pokud nemáte čas, nebo netoužíte po luxusním, propracovaném kostýmu, žádný strach. Originalita a jednoduchost mohou jít ruku v ruce.

Proto si můžete obléct hyperrealistické tričko nebo sadu, ve které díky pečlivě vybraným proprietám získáte vzhled postavy, jakou chcete.

8. Dobrou chuť! Kostýmy jídla a pití

Kostýmy jídla a pití jsou na karneval ideální. Můžete se změnit ve zdravou misku ovoce a vytvořit barevný kostým pro celou skupinu – A kdokoli se k vám může přidat.

9. Kostýmy pro páry – ve dvou se to lépe táhne

Tohle zaujme všechny páry které se ráda oblékají sladěně. A nemluvíme jen o vaší drahé polovičce, kostým si můžete vybrat s bratrem, sestřenicí, kamarádem nebo třeba svou mámou – hlavní je jít ve dvou a vytvořit zábavný a vtipný tandem.

10. Skupinové kostýmy: Každý může do party!

TOP 10 uzavíráme originálními kostýmy, které můžete pořídit pro celou svou partu se kterou se vypravíte na karneval.

Můžete se převléknout za houf Wallyů, za balíček karet nebo za zápasníky sumo a každého odstrkovat. Třeba díky vám bude slunečný den i během karnevalové noci. Kdo ví?

Příliš vedro? Tady je pár originálních a chladivých letních kostýmů

Abyste přemohli slunce a tropická vedra, na Funidelia pro vás máme nejoriginálnější chladivé, letní kostýmy pro každý věk a náladu!

Nezapomeňte si přibalit opalovací krém, žabky a oblíbený letní kostým.

Letní kostýmy pro miminka

Děti si léto užívají ještě o hodně víc. Ať už jim začínají prázdniny ve škole nebo školce, na konec roku se obvykle bez kostýmu neobejdou. Aby nepadaly vedrem, můžete jim pořídit kostým oblíbeného hrdiny nebo například piráta: Dokonalé na cestu k moři jako hrdinný (a chladný) bukanýr!

Letní klasika

Je na čase aby dospělí připravili letní oslavy a party, a k tomu neodmyslitelně patří i nejzábavnější kostýmy pro dospělé na tuto sezonu.

Ať už se chystáte na havajskou party, na plavbu Středomořím, hudební festival nebo chcete přitáhnout pozornost u bazénu, máme dokonalé letní kostýmy pro každou příležitost.

Havajské kostýmy

Přitáhněte si domů kousek ráda díky Havaské party. Havajské kostýmy jsou letní klasika, kterou musíte mít.A určitě si s nimi užijete porci zábavy!

Námořnické kostýmy

Modré a červené proužky během léta nikdy nevyjdou z módy. Pokud se během prázdnin nedostanete na zámořskou plavbu, nebo pokud jste si vymysleli přípravu večeře na svém hausbótu coby kapitán, tyto námořnické kostýmy a jsou zde pro vás. Napněte plachty a užijte si daleké moře, kdekoli a kdykoli budete chtít.

Plážové kostýmy

‘Plážoví lovci’ jsou dávno passé. Krásky dnes touží po veselých chlapcích, se kterými se pobaví a užijí si příjemné chvíle.

Ačkoli s Boratovými bikinami – letní klasikou, nebo vtipným kostýmem pobřežní hlídky (ve stylu slavného seriálu) – nevíme, jaké přesně budou reakce.

Luxusní kostýmy v turistickém stylu

S těmito originálními opposuity a obleky budete králem každé letní party! Dokonalé pro jakoukoli příležitost – a ještě lepší, pokud se v nich odvážíte na svatbu.

Tak se nestyďte!
Ukážeme vám každý model z letní edice! Krátké rukávy a šortky budou osvěžení na každé letní oslavě.

Festivalové kostýmy

A nakonec tu máme ideální kostýmy pro všechny milovníky večírků a zaryté hudební fanoušky. Jsou zatraceně sexy, a přitom nic nestojí, takže jsou ideální pro léto s přáteli!

Co říkáte na tyto nabídky? S těmito originálními karnevalovými kostýmy se nebudete nudit ani na vteřinu!

Have fun!