Skip to content

Narozeninové dekorace

Nápady na dekorace pro dětské narozeninové oslavy: Dekorujte s narozeninovými doplňky

Na své narozeniny všichni vzpomínají s notnou dávkou nostalgie. Dětské oslavy jsou synonymem štěstí a zábavy. Děti zkrátka milují být centrem veškeré pozornosti. A chybět určitě nesmí také rozbalování dárků od rodičů, dalších členů rodiny a kamarádů.

Pro uspořádání velkolepé narozeninové party pro své děti je důležité si všechno předem naplánovat a nachystat. Ačkoliv si to všichni nemyslí, i ty nejmenší detaily jsou pro děti opravdu důležité a vhodné party dekorace jsou zcela nezbytné. Každé dítě je sice jedinečné, ale po uspořádání skvělé narozeninové party se budou usmívat všechny stejně.

Ty nejlepší nápady na dekorace pro narozeninové oslavy.

Blíží se narozeniny vaší ratolesti a vy si zatím nejste jistí, jak je oslavit? Chce to především klid. Dnes vám představíme osm nápadů na narozeninové party dekorace, díky kterým svůj domov proměníte v to nejlepší místo na narozeninovou oslavu svých dětí.

Narozeninové prapory

Začněme s rozmístěním pěkných praporů. Může se jednat například o prapory z papíru v různých barvách, nebo také můžete zvážit prapor s blahopřáním.

Jedinečné party držáky na sladkosti

Dalším ideálním předmětem pro dětské narozeninové oslavy jsou držáky na sladkosti, díky kterým si děti budou moci snadno vybrat své oblíbené sladkosti.

Narozeninové party balónky

Samozřejmě také nesmíme zapomenout na party balónky! Dalším nápadem na dekoraci dětské party je použití balónků. Může se jednat o balónky běžných barev nebo balónky s potiskem oblíbených postav či pohádek.

Narozeninové svíčky

Na narozeninovém dortu také nesmí chybět svíčky!

Tematické narozeninové party zkrátka milujeme! Jsou totiž velmi zábavné a existuje tolik možností…  Nyní vám představíme několik nápadů na to, jak pro vaše dítě naplánovat tu nejlepší party na světě.

Piñaty pro dětské narozeninové party

Piñaty jsme si zamilovali, protože si s nimi děti užijí spoustu zábavy. Děti si jejich rozbíjení užívají, protože uvnitř najdou různé sladkosti a cukrovinky. Spokojenost je zaručena!  Stačí jednu pověsit kdekoliv, kde je dostatek prostoru…

Užívejte si sladkosti, dárky a konfety – a pořádně do toho praštěte!  To je teda party!

Tematické narozeninové party

Nejprve budete muset popřemýšlet nad tím, jaké narozeninové dekorace na „Den D“ použijete. Může být vhodné zamyslet se nad oblíbenými pohádkovými postavami vašeho dítěte a některou z nich vybrat. Různé pohádky mají různé motivy a designy, takže výběr je opravdu široký.

Pokud vaše dcera například miluje Ledové království, můžete uspořádat party ve stylu Arendelle. Pokud je oblíbenou postavou vašeho syna Mickey Mouse, můžete stůl vyzdobit jeho obrázky, nebo pořídit talířky ve tvaru té nejslavnější myši na světě.

Pirátské party dekorace

Téma piráti je naše oblíbené, a proto bychom vám chtěli ukázat několik nápadů na super stylové dekorace. Nejprve je nutné připravit prostor několika věcmi, které nám připomínají pirátský život.

A vůbec nejlepší na pirátské party je, když se všichni hosté ukáží ve stylovém pirátském převleku.  Děti i dospělí s páskami přes oko, pirátskými šátky, háky a meči. Taková party bude zaručeně nezapomenutelná!

Narozeninové dekorace Ledové království

Narozeninové party dekorace Mickey a Minnie Mouse

Pohádkové party

Dalším zábavným způsobem pro oslavu narozenin jsou !stylové kostýmy pohádkových postav Převlečte se za oblíbenou pohádkovou postavu svého dítěte.

Mezi ty nejpopulárnější pohádky, které děti zkrátka milují, patří například Kouzelná Beruška a Černý Kocour nebo Máša a medvěd.

A co takhle dětská party na téma filmu Auta? Zaměřte se na barvu Bleska McQueena – červenou. Nezapomeňte na piñaty, prapory, nádobí či stolní dekorace…

Chybět nesmí ani konfety, party foukačky či party klobouky! Najdete je u nás v mnoha různých velikostech i barvách. Můžeme vám však doporučit koupit jich více než jednu, aby si každé dítě mohlo vybrat tu, která se mu líbí nejvíce!