Skip to content

Halloweenské Makeup

Jedna z nejvtipnějších věcí, kterou si můžete o nejstrašidelnějším večeru v roce užít, je Halloweenské makeup. Existuje ho mnoho způsobů, od jednoduchých pudrů nebo krémů, díky kterým bude vaše tvář vypadat bledá až po opravdová umělecká díla, která vaši rodinu a přátelé přimějí ječet hrůzou.

Tady je několik nejlepších triků, kterými překvapíte své přátele a známé, navíc vás naučíme, jak vytvořit fascinující děsivý makeup.

První otázka, kterou si vždy klademe, je „Jak si mohu vytvořit dokonalé líčení na Halloween?“ Umíte si představit přijít domů se zipem na tváři, zpod kterého bude vykukovat maso a krev? To by byla paráda, že?

Budete samozřejmě potřebovat zip a správné vybavení, aby tento fantastický efekt vznikl: lepidlo na pokožku, latex, toaletní papír a barevný make up postačí. Můžete také přidat trochu falešné krve v podobě gelu. Chcete vědět, jak na to? V tomto tutorialu od Sary G uvidíte všechno krok za krokem.

Dalším výrazným efektem pro všechny, kdo ho vidí poprvé, je napodobenina useknutého prstu: v mafiánském stylu nebo jako zombie prvek k vašemu kostýmu.

Myslíte, že je to obtížné? Popravdě, ani moc ne! Pamatujte, že základem je tekutý latex. Také můžete na party rozmístit několik gumových prstů a tvrdit, že vám jeden chybí. Podívejte se na toto další výukové video, ať se vám efekt podaří co nejlépe:

Děsivé a přitom jednoduché je vytvořit si falešné upíří tesáky, ovšem profesionálním způsobem.

Lze toho dosáhnout relativně jednoduchým způsobem díky troše šikovnosti a s vhodnými materiály, kterých potřebujete jen velmi málo. Vše je vysvětleno v tomto tutorialu.

Pokud toužíte po líčení, které se hodí ke konkrétnímu kostýmu, máme nápady, které vás nadchnout. Chcete všechny překvapit v kostýmy Freddy Kruegera? Budete potřebovat nejen rukavici s drápy, klobouk s krempou, a pruhované tričko, opravdový dojem udělá strašná spálená jizva, kterou má Freddy na tváři. Shlédněte tento tutorial!

Teď si představte, že jste se rozhodli letošní Halloween proměnit v Maleficent. Hotovo.

S jedinečným makeupem, který zvýrazní vaše oči a řasy, a s nádherným líčením rtů. A nezapomeňme na černý hába jhůl. Máte právo spáchat cokoli zlého si jen budete přát. Podívejte se na triky v líčení v tomto video tutorialu!

Na internetu je mnoho nápadů na to, jaký makeup si vybrat pro nejstrašidelnější večer roku. Od zabijáckých klaunů po ďábelské panenky a dokonce i reinkarnovanou smrt. A co třeba zombie? Můžete prozkoumat rozsáhlou oblast, s nekonečnými možnostmi líčení, jediným limitem je vaše představivost.

Pokud chcete jen nějaké děsivé detaily, můžete vždy zvolit střelné rány, hluboká říznutí nebo ledabyle sešité jizvy, které dodají Frankensteinovský efekt, jež bude mnoho hostů fascinovat. Pokud máte pocit, že nejste šikovní, můžete si vybrat jednoduché nápady, například již předem hotové protézy.

Je to úžasný svět jak pro ženy, tak pro muže a Halloween je ta nejlepší příležitost popustit v líčení uzdu kreativitě.

Horror is Fun!