Skip to content

Halloweenské kostýmy pro ženy

Halloween se blíží a vy nejste připraveni! Žádný strach, máme ty nejoriginálnější a nejvtipnější Halloweenské kostýmy pro ženy abyste vy i vaši přátelé vypadali v nejstrašidelnější noc roku jednoduše skvěle.

Pokud nechcete každý rok recyklovat váš Halloweenský kostým který je už trochu okoukaný a chcete něco originálního, jiného, v čem vám to bude slušet (a přesto budete i nadále působit strašidelně)… I když budete vypadat démonicky, krvežíznivě nebo tajemně přitažlivě… přinášíme vám top 10 Halloweenských převleků pro ženy, které jsou v tuhle speciální noc skutečně trendy. Jdeme na to.

Čertice

Čertice, kromě toho, že jsou sexy, jsou taky zlé. A vždycky se říká, že co je strašidelné, je také sexy. Takže teď, s kostýmem ďáblice nebo démona se na vás bude každý dívat víc než jednou a vy budete mít perfektní výmluvu k tomu, ukázat svou zlou stránku pokaždé, když se vám bude chtít. I třeba s vaší tchýní.

Zombie sestřička

Všechno, so se týká zombies, je poslední dobou trendy, takže je jasné, že nemůžete šlápnout vedle. Pokud se rozhodnete převléknout za zombie sestřičku, můžete vždycky píchnout smrtící injekci komukoliv, kdo se vám nelíbí, nebo ještě lépe, injekci dostat. Protože už jste stejně mrtvá…

Sexy Červená Karkulka

Staré dětské pohádky byly vždy otevřené různým interpretacím…Jiným. Co by se stalo, kdyby Červená Karkulka byla ve skutečnosti převlečeným vlkem?

Obléct se jako zlá a perverzní verze klasické pohádky vám umožní být sladká na toho, na koho chcete, a zlá na toho, kdo se vám připlete do cesty. Můžete se obléct spolu s malou dcerou, takže každý zlý vlk se bude bát vás obou!

Hřbitovní anděl

Na každém větším hřbitově najdeme démonické postavy v podobě soch chrličů, démonů či padlých andělů.

V případě těch posledních byli vždy spojováni se samotným Luciferem díky červenému kostýmu, ale pokud se obléknete do černé varianty, budete vypadat, jako byste právě vylezla z hrobu. Svůj andělský kostým můžete také pocákat falešnou krví a trochou šedé nebo černé barvy, takže bude vypadat jako socha. Pokud chcete vyvolat opravdovou hrůzu, můžete si obléct masku chrliče… Chcete být originální?

Pirátka: Princezna z lodi duchů

Dalším originálním převlekem je obyvatelka lodi duchů. Možná princezna, unesená starými korzáry, která se jednoho dne probudila a zavraždila celou posádku.

BUdete mrtvá pirátka, ale také neodolatelně přitažlivá pro všechny, kdo se odváží na vás podívat zblízka, ačkoli při doteku vaší čepele…

Můžete si upravit svůj pirátský převlek jakkoli chcete, vždyť je Halloween: zombie styl, duch, vrah…cokoliv se vám líbí nejvíc.

Steampunková upírka

Sofistikovaná, rafinovaná, moderní a krvežíznivá. To jste vy. je na čase odhalit své pravé já a kadému ukázat, že jste opravdová upírka, s punkovou, post-industriální estetikou, něco, čemu rozumíte jen vy a nikoli ostatní podřadné bytosti.

Objevte naše >Steampunkové kostýmy.

Cruella de Vil

Je jedna z nejďábelstějších z filmu- Ale zároveň si uchovává šarm potměšilé ženy.

Klasika, kterou nikdo nepřehlédne, pokud chcete na party být za královnu. A buď budou všichni poslouchat vaše pravidla, nebo se vy rozhodnete jak potrestat toho, kdo si dovolil vám odporovat.

Mrtvá nevěsta

Pokud se nehrnete do svatby a říkáte si, že je lepší být mrtvá, než vdaná…není nic lepšího, než převlek mrtvé nevěsty.

V tomto příspěvku najdete spoustu nápadů na to, jak se převléknout za mrtvou nevěstu a na party každého vyděsit.

Dobré svatební šaty, pocákané krví se na tu příležitost skvěle hodí. Navíc si můžete mezi přítomnými zombies najít ženich, případně jednoduše odmítat nabídky upírů s vysvětlením, že jste již zadaná za někoho jiného.

Maleficent

Zlá královna par excellence je zárukou, že budete elegantní a jednoduše neodolatelná.

Může to být ta nejlepší možnost, jak ukázat svou pravou tvář, tu bezcitnou a děsivou část, prostou jakéhokoliv soucitu. Váš kostým Maleficent leží přímo před vámi. Tak na co čekáte?

Sally: Ukradené Vánoce

Pokud jste tak trochu stydlivá a máte ráda melancholické postavy, není nic lepšého, než se převléknout za Sally, ženskou protagonistku z Ukradených Vánoc, jednoho z klasických Burtonových filmů.

Vznikla jako hadrová panenka, která snila o prožívání dobrodružství se svým kamarádem (a tajnou láskou) Jackem, stejně jako vy!

Můžete si vyrobit vlastní kostým Sally jako v tomto příspěvku nebo použít některý z nápadů, které vám právě přinášíme.

Základem je líčení a samozřejmě Sallyin ikonický červený účes. Do toho! Vždyť je Halloween!

Ladies night!!