Skip to content

Svatební dekorace pro váš den D

 

Svatba je pro každého opravdu jedinečným dnem. Důležitost této události a nutnost vše pečlivě zorganizovat může být velmi stresující. Rádi bychom vám váš speciální den trochu zjednodušili, a proto bychom vám chtěli představit naše svatební dekorace, které detaily rozhodně nešetří a pomohou vám vytvořit opravdu jedinečný zážitek.

Při organizování svatby je vhodné si nejprve určit priority.

Hlavní aspekty organizace svatby

  1. Nejprve si budete muset ujasnit, jaký druh svatby vlastně chcete. Svatba v kostele, na vesnici, v restauraci, v banketce, svatba ráno či odpoledne atd. Výběr místa, data a času je prvním velkým krokem, co se organizace svatby týče.
  2. Dalším krokem je určení stylu svatby. Bude se jednat o tematickou svatbu, nebo se budou moci hosté obléci, jak budou chtít?
  3. Budete potřebovat dobrého fotografa a budete se také muset rozhodnout, jestli budete chtít svatební video. Je také vhodné předem vybrat svatební šaty nevěsty a svatební oblek ženicha, aby vám zůstalo dostatek času na jejich potřebné úpravy.
  4. Jakmile budete mít tohle všechno vyřešení, nebo alespoň naplánované, poté můžete začít přemýšlet nad svatebními dekoracemi.  Můžete si sice najmout někoho, kdo vám s plánováním svatby pomůže, ale tyto služby bývají drahé a ve výsledku bude finální slovo stejně jen na vás. Většina lidí si svatbu organizuje sama, díky čemuž je vše podle jejich gusta. Sepsali jsme pro vás všechny potřebné informace a užitečné tipy, které vám pomohou zorganizovat opravdu nezapomenutelnou svatbu.

Vše, co budete potřebovat k dekoraci vaší svatby

Dekorace svatby není vůbec jednoduchá, protože je potřeba myslet na i ty nejmenší detaily. Pokud však budete trpěliví, vše bude nakonec perfektní. Na co myslet, co se svatebních dekorací týče?

    • Fotokoutek a fotodoplňky: Vyhraďte dostatečně velký prostor fotokoutku, kde se svatební hosté budou moci nechat vyfotit s vtipnými fotodoplňky. K vytvoření fotokoutku budete potřebovat pozadí s vašimi jmény či datem svatby a vaši fotku. Nejdůležitější jsou samozřejmě vtipné fotodoplňky, díky kterým si vaši hosté vytvoří nezapomenutelné vzpomínky.

      • Stolní dekorace: Je důležité vyzdobit místo, kde budou vaší hosté jíst. Stoly prostřete pěkným ubrusem (svatební sál či banketka vám většinou dá na výběr) a vyzdobte je svíčkami, konfety, stuhami atd.

      • Dekorace recepce: K dekoraci recepce použijte závěsné dekorace, jako jsou například girlandy či papírové lucerny s různými zprávami. Typické jsou girlandy s textem „Just Married“, „Welcome“ a „Love is Sweet“ nebo speciálně upravené girlandy s vašimi jmény.

      • Zasedací pořádek: Je důležité, aby každý host věděl, kde bude sedět. Budete tedy muset vytvořit zasedací pořádek. Nakreslete si, jak bude místnost vypadat a kde bude kdo sedět. Vhodné je očíslovat si stoly, nebo jim dát speciální jména – například podle vašich oblíbených filmů, měst či zemí, které jste navštívili… Každý stůl poté dobře označte (například nějakým obrázkem či fotkou), aby jej hosté neměli problém najít.

      • Bar se sladkostmi: Party může začít. Je snad něco lepšího, než sklenice vína a pár sladkosti? Od toho tu je bar se sladkostmi. Jedná se o stůl plný sladkostí a čokolády. K jeho přípravě budete potřebovat různé krabičky, sklenice a dekorativní talíře, které ladí se svatební dekorací. Nezapomeňte na brčka, párátka, girlandy, balónky a dekorativní vějíře.

      • Dekorace svatebního auta: Pro výzdobu svatebního auta existuje opravdu nekonečné množství možností, takže výběr je jen na vás. Můžete například použít dekorace inspirované oblíbeným filmem, nebo k zadnímu nárazníku auta přivázat plechovky. Vhodné dekorativní plechovky máme ve Funidelii samozřejmě k dispozici. Nenáročným novomanželům doporučujeme auto vyzdobit stuhami na dveřích a nápisem „Just Married“ či speciálně upravenou vtipnou vlajkoslávou.

      • Krabičky na svatební prstýnky: Svatební prstýnky, které stvrdí váš manželský slib, si zaslouží být uchovány v pěkné krabičce či pouzdře, a to ať už se budete vdávat v kostele či na radnici. Na výběr je například z klasických skleněných krabiček, polštářků z látky raffia či malý kmen stromu s prostorem pro dva prsteny.

Díky těmto top tipům vám neunikne žádný detail! Najdete u nás také cenově dostupné svatební dekorace. Najděte svůj styl a vše ostatní půjde jako nůž máslem.

Let’s get married!