Skip to content

Funko Pop: Sběratelské panenky a akční figurky Funko Pop!

Tyto malé panenky si fanoušci seriálů a filmů zcela zamilovali. Pojďte s námi prozkoumat celý svět panenek s velkou hlavou! Funko Pop! jsou nyní v kurzu a u nás ve Funidelii jich najdete celé stovky – postavy ze všech vašich oblíbených filmů a seriálů. Již jste o nich slyšeli?

Máme k dispozici všechny postavy ze ság Avengers, Star Wars a Harry Potter, ale také populární Disney princezny, prince i padouchy. Najede u nás i postavy ze slavných seriálů, mezi které patří například Hra o Trůny, Rick a Morty, Dragon Ball a Přátelé. Nechybí ani postavy z populárních her, jako je například Fortnite či Minecraft.

Tyto Funko Pop! jsou skvělým dárkem pro vaše geeky kamarády, či ideální volbou pro rozšíření vaší sbírky. Tyto sběratelské panenky budou na policích vaší ložnice či ve vitríně vypadat naprosto dokonale. My vám nyní ukážeme některé z těch nejlepších Funko Pop! figurek a panenek, které v našem online obchodě najdete. Připravte se ponořit se do světa těchto roztomilých malých panenek!

Funko superhrdinové Marvel a DC Comics

Máme k dispozici ty nejslavnější superhrdiny a padouchy ve formě Funko od dvou hlavních komiksových producentů – DC Comics a Marvelu. Najdete u nás Batmana i Jokera, Flashe, Thora, ale také Spidermana a Thanose.
Všechny tyto postavy jsou součástí široké sbírky Funko Pop! Do sbírky Avengers, patří všichni hlavní hrdinové i padouši. Jednotlivé postavy jsou k dispozici v různých verzích, které se od sebe liší například svým oblekem. Můžete si tedy vybrat Captain America nebo Iron Mana z Infinity War či Avengers: Endgame.

Harry Potter Funko

I tato slavná magická sága má svou vlastní sbírku Harry Potter Funko panenek těch nejdůležitějších postav z filmů a knížek Harry Potter a Fantastická zvířata.
Najdete u nás figurky Harryho, Hermiony i Rona v různých oblecích (klasický nebelvírský hábit či složitější a propracovanější outfity). Harry je například k dispozici v outfitu, který si vzal na bál ve filmu Ohnivý pohár, Hermiona má zase svůj přívěsek, kterým může cestovat v čase a Rona najdete s jeho koštětem ve famfrpálovém hábitu. K dispozici máme i oblíbeného Dobbyho, Fawke, professora Albuse Brumbála či Alastora Moodyho.
Můžete si také vytvořit obrovskou sbírku díky našim Funko z Fantastických zvířat! K dispozici je Mlok Scamander, mladý Brumbál a všechna zvířata – Chupacabra, Matagot i Thestral.

Hra o Trůny Funko

Tento seriál se svou popularitou nesmazatelně zapsal do historie. Najdete v něm spoustu bitev, intrik, draků a neustálý boj o kontrolu nad Sedmi královstvími… Oživte postavy této oblíbené série i u vás doma s našimi Funko Hra o trůny.
Daenerys, Jon Snow, Tyrion, tři draci, vlci, Bílí chodci a jejich Noční král. Každá postava z této ságy může být vaše.

Skvělé je, že oblíbené postavy najdete v různých outfitech z jednotlivých sérií. Daenerys je například k dispozici na Železném trůnu, letící na jejím milovaném drakovi či jako Khaleesi z pevní série.

Herní Funko

Funko postavy ze svých oblíbených her mohou sbírat také gameři. Najdete u nás klasické legendární hry (Street Fighter, Tekken, Crash Bandicoot), ale i novější herní hity (Fortnite, Gears of War).
Hvězdami naší kolekce herních Funko jsou Fortnite Funko. Fortnite je hra, která vzala v posledních několika letech herní svět útokem a v současnosti se těší u mladých hráčů extrémní popularitě, a to především díky široké nabídce postav, zbraní a vtipných tanečků. Díky Funidelii můžete zkompletovat svou sbírku Fortnite Funko Pop.

Stranger Things Funko

V seriálu Stranger Things se potkávají záhady, strašlivá monstra a paralelní světy. Stranger Things se drží podobného scénáře jako Rošťáci a Super 8 – teenageři v něm zažívají neuvěřitelná dobrodružství.

Během třech sérií se protagonisti tohoto populárního seriálu mění, čemuž odpovídají tyto Funko Pop Stranger Things Eleven je například dostupná s vyholenou hlavou v nemocniční róbě z první série, ale také v jejím outfitu ze série třetí. Vytvořte si svůj vlastní „Upside Down“ a kupte si tyto skvělé Funko Pop!

Disney Funko

Pokud jste fanouškem animovaného světa Disney, máte štěstí. V naší nabídce najdete všechny princezny, prince a další postavy Disney Funko.
Malá mořská víla, Elsa z Ledového království, postavy z Příběhu hraček, Aladdin a Jasmína na létajícím koberci a Simba ze Lvího krále mohou být vaši již dnes. Tyto Funko Pop! jsou skvělým dárkem nejen pro děti, ale také pro jakéhokoliv fanouška animovaných filmů.

Rick a Morty Funko

Seriál, kterým tento výčet zakončíme, je spíše pro dospělé než pro děti. Ano, máme na mysli nejnovější fenomén animovaných seriálů – Rick a Morty. Protagonistou tohoto vtípky nabitého seriálu je šílený opilý postarší vědec, jeho vnuk a rodina.

Z této sbírky Rick & Morty Funko můžete vytvořit svou novou sbírku. Najdete u nás všechny postavy z tohoto šíleného seriálu. Sbírejte Rick a Morty Funko z jednotlivých sérií – najdete u nás všechny oblíbené postavy – Jerry, Beth, Snowball a Squanchy!

Funko Pop! jsou nyní v kurzu a u nás ve Funidelii jich najdete celé stovky!

Have fun!