Skip to content

Prohlédněte si ty nejlepší dárky pro gamery: Herní zboží

Fanoušci počítačových i konzolových her, dnes je váš šťastný den! A pokud nejste herním fanouškem, nezoufejte, třeba se nám povede vás konvertovat. U nás ve Funidelii máme k dispozici ty nejlepší herní dárky pro gamery. Ať už sháníte dárek pro sebe nebo pro svého kamaráda, u nás najdete ty nejlepší tipy na unikátní dárky.

Máme herní zboží pro děti i dospělé všech věkových skupin a nabízíme produkty speciálně vyrobené pro muže a ženy, ale také unisex produkty vhodné pro obě pohlaví.

Najdete u nás také širokou sbírku herního zboží: trička, mikiny, čepice, batohy, tašky hrnky, plyšáky, figurky Funko… a mnoho dalšího! Kromě stylů klasických her, jako je například Pac-Man, Zelda, Pokémon či Super Mario Bros máme i hry novější, jako je například Fortnite, Minecraft, Assassin‘s Creed nebo Overwatch.
Nostalgické hráče také jistě potěší produkty s tématikou PlayStation a Game Boy.

Merchandising Videogiochi

Il mondo del merchandising dei videogiochi è immenso. Qui abbiamo molte categorie di prodotti per gamer tra i quali spiccano:

      • Herní trička: Vtipná trička, která ve svém šatníku ocení každý gamer. K dispozici u nás najdete trička s různých designů s tématikou herních postav či konzolí, jako jsou Nintendo a PlayStation. Mezi ikonické postavy patří samozřejmě Sonic, ale i lupiči ze hry Payday 2, kteří jsou známí především pro své děsivé masky.

      • Mikiny pro gamery: Máme širokou nabídku herních mikin a bund v různých stylech, s kapucemi i bez. Mezi oblíbená témata mikin patří Fallout, Pokémon, Overwatch a Assassin‘s Creed. Dokonce u nás najdete i mikinu Umbrella Corporation z Resident Evil, která se bude líbit především fanouškům této populární herní ságy.
      • o Herní figurky Funko Pop!: Z naší nabídky figurek Funko Pop! si dárek pro sebe či kamaráda vybere každý herní fanoušek. Přidejte do své sbírky všechny postavy z vašich oblíbených her. V současnosti jsou velmi populární figurky Fortnite Funko. Najdete u nás figurky Cuddle Team Leader, Rex, Omega, Raptor a mnoho dalších. Zakempěte své figurky do vitríny a překvapte tak všechny, kdo se k nim odváží přiblížit.

      • Batohy, hrnky a další doplňky: Prohlédněte si naše tipy na dárky pro fanoušky videoher v naší sbírce herního zboží. Máme originální hrnky PlayStation, Gameboy, batohy ve vtipných tvarech (například ve tvaru prvního Nintendo ovladače či herní kazety Mario Bros), plyšáky Minecraft, 3D lampy Mario Bros a širokou nabídku čepic s tématy, jako je například Pokémon či legendární hra devadesátých let Quake.

Unikátní dárky pro gamery

Nyní bychom vám rádi představili několik tipů na dárky pro gamery, se kterými určitě zabodujete. Připravte se na pořádnou „farmu“, protože vám přinášíme tipy na ty nejlepší dárky pro gamery a fanoušky klasických her, které se zapsaly do historie konzolí a zůstaly populární až dodnes. Nezapomněli jsme samozřejmě ani na populární hry uplynulé dekády.

Super Mario Bros

Super Mario Bros je jednou z her, která se nesmazatelně zapsala do herní historie. Instalatér Mario a jeho parta kamarádů jsou zkrátka klasika.

Mezi zajímavé dárky patří například 3D lampa Boo (duchové, kteří chrání Bowserův hrad), skvělý batoh ve tvaru herní kazety nebo kabelka princezny Peach.

Fortnite zboží

Fenomén Fortnite je kritiky ceněná hra, která během posledních několika let vzala herní svět útokem. Velmi populární jsou nejen její postavy, ale také tanečky po skončení hry.

Díky Funidelii můžete zkompletovat svou sbírku Fortnite figurek Funko Pop! Najdete u nás také další Fortnite dárky které si každý zamiluje (například akční figurky). Máme také vtipná trička s logem Fortnite, trička v různých barvách (například se slavnou lamou), či trička s populárními tanečními kreacemi. Toto tričko například vzdává hold tanečku Floss.

Minecraft produkty

Zajímavé dárky pro fanoušky Minecraftu můžete najít ve světě plném krychlí. Můžete si sice vytvořit své vlastní dárky, ale podle nás je mnohem jednodušší, když vám s tím někdo pomůže – podívejte se například na plyšové zombie prase nebo na 3D klíčenku ve tvaru Minecraft krumpáče. Co se plyšáků týče, na výběr máme samozřejmě z celé škály postav (Mooshroom, kůň, čarodějnice, mládě ledního medvěda…) a najdete u nás i nejrůznější batohy, peněženky a náramky.

Pokémon zboží

Pokémon je hra, která nikdy nevyjde z módy. Její vznik se datuje do doby před 20 lety a i v současnosti vychází její nové iterace. Pikachu a jeho kamarádi by mohli být skvělým tipem na dárek pro vaše kamarády.

Najdete u nás to nejunikátnější herní zboží, jako je například 3D hrnek Pokéball. Na našich webových stránkách najdete také skvělé Pikachu kšiltovky a vtipné batohy týmu Rakeťáků.

Legend of Zelda

Článek zakončíme tipy na dárky pro fanoušky série Zelda. Mezi oblíbené zboží z této populární herní série patří především čepice s připojenýma ušima, díky které budete vypadat jako její protagonisté. Skvělé dárky pro jakéhokoliv gamera!

Have fun!