Skip to content

Funidelia – váš obchod s Marvel zbožím a dárky

Vítejte ve fantastickém světě superhrdinů! Vítejte v tomto skvělém Marvel obchodě!

Dnes jsme si pro vás fanoušky Marvelu připravili něco speciálního. Zde najdete to nejlepší Marvel zboží, které je ideálním dárkem pro jakéhokoliv geek kamaráda či do vaší vlastní sbírky.

Skvělé tipy na Marvel dárky pro ty největší fanoušky

V našem Marvel obchodě najdete stovky produktů známých komiksových a filmových postav od té nejslavnější geeky společnosti na světě. Samozřejmě u nás najdete také to nejlepší zboží s Marvel logem.

Nabízíme nejrůznější zboží od triček, mikin a čepicí až po hrnky, klíčenky a různé druhy batohů. V naší nabídce nechybí ani všechny nejlepší Marvel Funko Pop! či skvělé figurky a repliky vašich oblíbených postav.

U nás ve Funidelii najdete ideální dárky pro všechny věkové skupiny obou pohlaví. Z naší Marvel planety rozhodně nikoho nevyháníme – ani Thora!

Deadpool – zábavný superhrdina

Jedním z těch nejzábavnějších superhrdinů je bezesporu Deadpool. Nejedná se totiž o klasického superhrdinu. Deadpool se dokonce za superhrdinu vůbec nepovažuje.

Pokud jste si tuto postavu zamilovali, určitě si nesmíte nechat ujít tyto Deadpool dárky našeho oblíbeného Marveláckého anti hrdiny! Od úžasných mikin v barvách Deadpoola až k unikátním čepicím v různých barvách a tvarech s tématikou této populární postavy.

Máme také spoustu triček s jeho vtipy a slavnými scénami z jeho filmu a obrovskou sbírku Funko Pop!, jejíž součástí jsou také speciální figurky Deadpoolova boje proti Cableovi.

Captain America – První Avenger

U nás ve Funidelii najdete také to nejlepší Marvel zboží Captain America. Jedná se o našeho oblíbeného superhrdinu, který je považován za vůbec prvního Avengera. Pokud jste si Kapitána Ameriku zamilovali i vy, toto zboží pro vás bude naprosto perfektní.

Vyberte si kterýkoliv z našich dárků Captain America z původního komiksu, kde Steve Rodgers bojoval proti nacistům během Druhé světové války – například tuto skvělou klíčenku. Prohlédněte si také produkty s novější verzí Kapitána Ameriky – například z filmu Občanská válka či Avengers Endgame. Naše Funko Pop! si určitě zamilujete!.

Bojujte za americký sen tak, jak to dokáže jen Captain America. K dispozici najdete skvělé mikiny, batohy, meč a mnoho dalšího.

Spiderman

Upleťte si svou vlastní síť a prohánějte se městem s těmito unikátními Spiderman produkty. V našem Marvel obchodě najdete ty nejlepší Spiderman produkty a unikátní dárky pro své geeky kamarády.

Aktivujte své pavoučí smysly a vyberte si ty produkty, které se vám líbí nejvíce. Nemusí to však být vůbec jednoduché, protože se vám budou líbit všechny! Kupte si jednu z těchto skvělých Spiderman či Venom čepicí, The Amazing Spiderman hrnků nebo Funko verzí Spidermana či jeho nepřátel, jako je například Mysterio.

Máme také školní potřeby pro ty nejmenší – batohy, pouzdra a tašky na jídlo se Spidermanovým obličejem, který vaše děti bude chránit.

The Avengers zboží

Hulk, Iron Man, Thor a ostatní Avengeři jsou připraveni kdykoliv zachránit svět. Pokud jste fanouškem Avengers zboží, připravte se na něco neskutečného. Najdete u nás produkty ze všech filmů, kde tato skupinka superhrdinů účinkovala: Infinity War, Avengers Endgame…

V našem obchodě najdete školní potřeby a tenisky se všemi Avengery, pyžama pro dospělé a dokonce i Avengers šály. Máme také spoustu unikátních a vzácných triček, které vás rozhodně nezklamou.

Nenechte si ujít naši obrovskou sbírku Avengers Funko. Vytvořte si svou sbírku se všemi superhrdiny z Avengers a nezapomeňte ani na Thanose, jejich úhlavního nepřítele. Najdete u nás také exkluzivní Funko Pop! včetně zlatých Funko od studia Marvel.

Impozantní Marvel repliky pro sběratele

Nakonec také musíme zmínit impozantní repliky, které se perfektně hodí pro hardcore fanoušky této filmové a komiksové franšízy.

Najdete u nás skvělé figurky a impozantní předměty, jako je například Thanosova Infinity Gauntlet se šesti vzácnými drahokamy. Shromážděte veškerou sílu a uvolněte ji jednoduchým lusknutím prstem!

Máme také impozantní Iron Man Gauntlet z klasického obleku našeho milovaného hrdiny Tony Starka. K dispozici je v kaštanové a zlaté barvě.

Have fun!