Skip to content

Doma vyráběný kostým na Halloween

Pokud jste se rozhodli jít ven a namaskovat se na Halloween improvizovaným způsobem, nebo jste přípravu odkládali a odkládali až do poslední minuty před Halloweenem, zachovejte klid! Máme pro vás nejrychlejší a nejkrásnější Doma vyráběné Halloweenské kostýmy.

1. Domácí kostým kostlivce

Budete potřebovat jen černé a bílé tričko. Můžete si zvolit jakoukoliv barevnou kombinaci, která se vám líbí, černou nahoře a bílou pod ní, nebo naopak. Udělejte do trička několik průstřihů, napodobujících hrudní kost a žebra; užitečná pomůcka jsou následující fotografie, které jsme stáhli z Pinterestu.

2. Domácí kostým netopýra

Tento kostým je také velmi jednoduchý a originální, protože...je vyrobený z deštníku! Nechte se inspirovat tímto které jsme stáhli z Pinterestu.

Přeřízněte deštník na polovinu, nechte v něm dráty do tvaru křídel a přišijte je k bundě nebo tričku jak je ukázáno na fotce. Zbytek je na vaší fantazii, budete potřebovat černé oblečení a váš kostým netopýra je hotový.

3. Domácí kostým zombie

Jakékoliv kousky oděvů, ušpiněné od krve vás promění v děsivou oživlou mrtvolu. Pokud chcete, můžete si dát víc práce a stát se zombie z vlastního příběhu: malá holčička, policista nebo zdravotní sestřička…

Pokud si ale nechcete komplikovat život, postačí vám džíny a roztrhané tričko. I tak vyděsíte kolemjdoucí na ulicích dost a dost.

Klíčové je líčení: dokonalý zombie makeup. K tomu budete potřebovat bílou barvu, falešnou krev, stíny nebo černou barvu na kruhy pod očima…A samozřejmě další krev! S pomocí rtěnky nebo tužky na oči můžete přidat rány a jizvy.

4. Domácí kostým zloděje

Snazší, než ukrást pár bonbonů dětem! Pokud máte doma černobíle pruhované tričko, není nutné dvakrát přemýšlet. Budete potřebovat jen čepici, rukavice a černou masku pro dotažení detailů…a pytel se symbolem peněz. A kostým zloděje na Halloween je hotov.

5. Domácí kostým Jigsaw

Je to jeden z nejjednodušších kostýmů, velmi snadný na přípravu, a výsledek je přitom úžasný. Na Kostým Jigsaw potřebujete jenom bílé tričko, černé sako a červeného motýlka. Zkuste to jako na těchto fotkách z Pinterestu.

Klíčem k tomuto kostýmu je líčení. S bílou barvou a černými stíny (stejně, jako pro kostým zombie) máte hned hotový základ. Pak už stačí jen červenou rtěnkou vytvořit spirálky na tvářích a černou tužkou dokončit koutky úst jako u panenky.

Už jste si vybrali svůj kostým?

Pojďme na to! Místo přemýšlení jste již mohli být hotovi. Připravte si kostým rychlostí blesku díky našim nápadům a dokončete svůj vzhled nejlepšími proprietami a líčením pro letošní Halloween. Ať už si vyberete cokoli, nejdůležitější je užít si děsivě báječná čas s přáteli v nejstrašidelnější noci roku. Tak zavolejte svým kamarádům!

Horror is fun!