Skip to content

Ty nejoriginálnější vánoční dekorace

Zima je již za rohem a spolu s ní také všemi oblíbené období trávené v rodinném kruhu – Vánoce. Je tudíž nejvyšší čas začít přemýšlet nad letošními vánočními dekoracemi. Máme pro vás dobré zprávy: Ve Funidelii jsme se vám totiž rozhodli letos s vánočními dekoracemi pomoct. Zde je tedy několik nápadů na vánoční dekorace a ozdoby!

V naší sekci vánoční ozdoby máme k dispozici vše, co budete letos na vánoce potřebovat – od vánočních girland a jiných dekorací až k vánočním stromečkům a tomu nejoriginálnějšímu vánočnímu nádobí (sklenice, talíře či ubrusy s těmi nejvtipnějšími vánočními tématy).

Jaké vánoční dekorace si však vybrat? Nemusíte panikařit. U nás totiž najdete vskutku širokou nabídku vánočních dekorací a ozdob různých stylů, takže si se svou rodinou budete moci letošní vánoce udělat opravdu krásné.

Vánoční dekorace různých barev

Barvy jsou u vánočních dekorací naprosto zásadní. Můžete si vybrat mezi stříbrnými, zlatými či červenými dekoracemi, které je možno libovolně kombinovat s dalšími originálními nápady, které u nás ve Funidelii najdete.

    • Stříbrné dekorace: vše, co budete potřebovat ke zorganizování té nejlepší vánoční party v šedé a stříbrné barvě. Ubrusy, talíře, příbory a dokonce také stříbrné svícny, které vašemu stolu dodají sváteční nádech. K dispozici u nás samozřejmě najdete také výběr z mnoha různých balónků, girland a stříbrných dekorací na zeď. Dokonce i mýtické šedé party píšťalky! A pokud chcete uspořádat opravdu velkolepou party… Máme pro vás také stříbrný kánon s konfety!

    • Zlaté dekorace: s těmito produkty bude vaším Vánocům vládnout zlatá barva. Sklenice a zlaté talíře různých velikostí, balónky s potiskem ‚Merry Christmas‘ a hvězdy či dekorativní vějíře pro trochu serióznější nádech. Ozdobte svůj stůl zlatým prostíráním, ubrousky nebo dokonce pozlacenými krystaly ve tvaru diamantů. Tyto dekorace zaujmou opravdu všechny!

    • Červené dekorace: a pro tradičnější vánoční dekorace je zde klasická barva Vánoc – červená. K dispozici u nás najdete veškeré kuchyňské potřeby, ale také vtipné a originální girlandy se střapci, hvězdami či bambulkami, které vaši vánoční party posunou o úroveň výš. Přidejte k výzdobě stolu také červené svíčky či okvětní lístky růží, kterými letošní vánoční výzdobě dodáte originalitu.

Pokud si výběrem specifické barvy nejste jistí, můžete si prohlédnou naše dekorace se sněhovými vločkami. Je možno kombinovat bílou, modrou, stříbrnou i zlatou barvu. Najdete u nás také ty nejoriginálnější kuchyňské potřeby a stolní dekorace se sněhovými vločkami.

Vyzdobíte svůj domov ve stylu narození Ježíška, nebo budete čekat na Santu?

Rozmanitost vánočních ozdob je opravdu obrovská. Někdo preferuje klasický Betlém s narozením Ježíška, zatímco jiní zase dekorují svůj dům na motivy Santa Klause s jeho typickými saněmi, které táhnou sobi, a punčochami u krbu, ve kterých Santa těm, kteří byli hodní, nechává sladkosti a dárky.

Pokud jste spíše pro tradičnější českou výzdobu, prohlédněte si naše miniaturní Betlémy. Najdete u nás také vánoční stromečky a vánoční ozdoby v podobě osvětlených závěsů, které můžete po svém bytě rozmístit tak, aby se vánoční světélka dostala úplně všude.

Pokud preferujete Santa Klause a vše s tímto vousáčem spojené, máme pro vás ty nejoriginálnější Santa dekorace. Od dekorativních figurek a ozdob na dveře až ke kuchyňským potřebám na oběd i na večeři. A samozřejmě také spoustu vánočních punčoch, které si můžete pověsit vedle krbu. Vyberte si, co se vám líbí nejvíce, a počkejte na Vánoce, abyste zjistili, jak hodní jste letos byli.

Vánoční výzdobě také můžete dodat vtipný nádech s našimi sobími dekoracemi. Figurky, kuchyňské potřeby, závěsné dekorace a dokonce také konfety ve tvaru sobů.

Vánoční stromečky a další nezbytné vánoční dekorace

Rozloučíme se s vámi s těmi nejdůležitějšími vánočními dekoracemi!

    • Vánoční stromečky: Vánoce by nebyly Vánoce bez vánočního stromečku. Nachystali jsme si pro vás tedy ty nejlepší ozdob vánočních stromečků. Osvětlení, pozlátky, mašle, figurky a vánoční baňky v různých barvách a kombinacích, ze kterých si vybere opravdu každý. Najdete u nás opravdu vše! A pokud hledáte menší stromečky, máme pro vás několik nápadů.
    • Vánoční hvězdy: a co by to bylo za vánoční stromeček bez vánoční hvězdy. Vyberte si svou oblíbenou a dokončete jí výzdobu vašeho vánočního stromečku. Hvězdy bílé, zlaté, červené, stříbrné… Na výběr je z opravdu mnoha druhů a barev.

    • Vánoční kuchyňské potřeby: talíře, sklenice, příbory, ubrusy a vše, co budete pro svou štědrovečerní večeři potřebovat. Mixujte barvy a odstíny, nebo si vyberte vše ve stejné barvě. K dispozici jsou motivy se sněhovými vločkami, soby nebo Santa Klausem, které vaší výzdobě dodají vtipný a originální nádech. Ve zkratce – najdete u nás stovky kombinací vánočních kuchyňských potřeb, se kterými budete moci vánoční party vyzdobit tak, jak se vám jen zlíbí.

    • Vánoční girlandy: party nikdy nekončí! Vyzdobte svůj domov těmi nejoriginálnějšími girlandami a dekoracemi na zeď tak, aby se z vaší party nikomu nechtělo odejít. Girlandy s hvězdami, sněhovými vločkami či potisky ‚Merry Christmas‘ nebo ‚Christmas Time‘ v různých barvách a stylech písma. Vyberte si své vánoční girlandy hned teď!
    • Adventní kalendáře: A nakonec si můžete vybrat ty nejvtipnější adventní kalendář, který vás každý den v prosinci překvapí. Máme několik velmi originálních možností. Nebuďte netrpěliví a neotvírejte políčka dnů, které teprve přijdou. Zvládnete to?