Skip to content

Kostýmy na Halloween

Klasické Halloweenské kostýmy

Ačkoli můžeme mluvit o trendech pro Halloweenskou noc a každý rok se objevují nové kostýmy, které jsou momentálně in a vyhledávané, existují Halloweenské kostýmy, které jsou nadčasové a věčné: klauni, čarodějnice, zombie, upíři, démoni, kostlivci, vlkodlaci, duchové, dýně…

Možná se o tom nechcete dohadovat a raději byste zvolili každodenní Halloweenský kostým, nebo můžete jít s tradicí a vždy si vzpomenout na hraběte Drákulu nebo na čarodějky ze Salemu, když někdo zmíní strašení, nebo můžete jít s trendy a vyzvat klasiku na souboj…

Ať už je váš motiv jakýkoliv, tady vám nabídneme pár nápadů na výběr dokonalého strašidelného převleku se kterým na Halloween určitě zabodujete.

Klaunské Halloweenské převleky: nejnebezpečnější šílenství

Ačkoli poslední dobou vídáme tyto kostýmy i z jiných důvodů, které nemají nic společného s Halloweenem, vsadíme se, že kostým vraždícího klauna jakožto převlek, během oslavy každého opravdu vystraší. Vždycky «v dobré náladě»…

Upíří kostýmy: Kreeeeeeev!!

Upíří převlek je jeden z těch, který se o Halloweenské noci vždycky hodí. Můžete se změnit v nejoblíbenějšího upíra, a nezapomeňte přitom na doplňky, jako jsou ostré tesáky, alešná krev a samozřejmě kvalitní upíří líčení v černých, bílých a šedých tónech pro vzhled jako když se rozkládáte.

Zombie kostýmy: mozeeeeeeeek…!!

Co by to bylo za Halloween bez děsivých zombies? Je spousta možností jak si navrhnout svůj zombie převlek: s děsivou maskou a každodenním oblečením, jen potřísněným krví, nebo si můžete koupit propracovaný a strašidelný kostým oživlé mrtvoly.

Nezapomeňte, že váš převlek bude ještě realističtější pokud přidáte charakteristické protézy, rány, vyrobené z latexu a falešnou krev. Nezapomínejte na detaily!

Kostýmy čarodějnic: Vypusťte své zlé já

Čarodějnice jsou další pravidelné účastnice Halloweenské moci. Nepodceňujte je! Pro vytvoření kompletního kostýmunení nic lepšího, než si vytvořit převlek čarodějnice a přidat doplňky jako cool, pruhované, barevné punčochy, paruku, špičatý klobouk, kabelku ve tvaru kotlíku a, pochopitelně, koště! Také se můžete poohlédnout po verzi sexy čarodějnice…

Kostýmy démonů a ďáblů: králové podsvětí

Démoni a ďáblové, ďáblové a démoni…nejméně jeden z nich se objeví na každé party během Halloweenu se svými rudými kostýmy, rohy a vidlemi. Kostýmy démonů jsou vždycky děsivé a pro vyvolání strachu na Halloweenu nepostradatelné!

Převleky kostlivců: Milujeme vaše kosti

Rádi si na Halloween hýbneme kostrou, a pokud to chcete udělat “doslova” víc než kdy jindy, tyto převleky kostlivců pro vás budou jasná volba.

Můžete to udělat originálním nebo klasickým způsobem, jsou tu možnosti pro každého! Nezapomeňte na líčení a dekorativní doplňky, pokud chystáte domácí party.

Další originální Halloweenské kostýmy

Kostýmy vlkodlaků: zavyjte si na měsíc

Lykantropové nikdy datum Halloweenu nepropásnou (i když zrovna není úplněk). Využijte tmy a vydejte se do ulic… a převlékněte se za vlkodalka!

Kostýmy duchů: Trick or treat?

Chcete se na Halloween převléct jako duch ale zároveň byste letos rádi měli něco originálnějšího? Prohlédněte si naše nápady na klasické i neotřelé kostýmy duchů.

Kostýmy dýní: vtipná klasika

Naše nápady zakončujeme nejstrašidelnějšími a nejoriginálnějšími kostýmy, které na Halloween nesmějí chybět: dýně.

Víme, že se používají hlavně jako dekorace, ale co takhle se za dýni převléknout? Od nejďábelštějších až po ty nejvtipnější.

A pokud se nechcete převlékat? Pak jsou tu Halloweenské doplňky a/nebo děsivé masky

I když se vám tomu možná nechce věřit, ne každý se rád převléká.

Ano, jak slyšíte. Třeba se vám nechce dávat dohromady kompletní kostým… možná jste ještě nepřišli na to, jaká to může být zábava. Nebo vám možná celé to převlékání nic neříká…

Určitě ale nechcete stát stranou, až vás kamarádi pozvou na Halloweenskou party, viďte? A pokud vás nelákají kompletní převleky zombies, duchů či upírů… Žádný strach, máme pro vás skvělé řešení: děsivé Halloweenské doplňky.

Pokud jste se již rozhodli se na Halloween nepřevlékat do kostýmu a nevíte, jak s tím dnem naložit, podívejte se na tyto Halloweenské doplňky, báječný způsob jak se «téměř převléct» do kostýmu nebo alespoň zapadnout do toho, co se momentálně slaví, ale bez toho, abyste museli mít kompletní kostým…

Někdy stačí jediný předmět, abyste zapadlo do Halloweenské noci.

Motorová pila, která vyděsí každého, okolo koho projdete, pokud se chcete proměnit v Leatherface, kosa, pokud jdete za smrtku, maska jako nosí Jason, nebo trojzubec jako sám král podsvětí…

Také si můžete obléct jen Halloweenskou paruku a k tomu doplněk, který nenechá nikoho na pochybách…

Čelenka coby nůž skrze vaši hlavu, který vypadá, jako byste měli děsivou nehodu (Nezapomeňte! Použijte trochu umělé krve, aby byl váš vzhled realistický).

Nebo, pokud chcete být děsivým upírem, stačí bílý make up a spektakulární paruka, jako je na obrázku.

Stejně tak se můžete proměnit v typické postavy stříbrného plátna, opět stačí bílý makeup na obličej, začerněné oční důlky a některá z těchto paruk. Nikdo nebude mít odvahu vyslovit vaše jméno třikrát! Beetlejuice! Beetlejuice! Beetlejuice!

Případně si oblékněte moderní, digitální tričko, které můžete spolu se smartphonem použít k vytvoření děsivých efektů.

Halloweenské doplňky existují ve spoustě variant, potřebujete velký klobouk, malý klobouček, nebo něco, co vám připomene, kolikátého je. Ať žijí lebky!

Halloweenské masky: tvář hrůzy

Halloweenské masky co mohou být to nejlepší, co si můžete v tuto děsivou noc obléknout. Potřebujete jen a pouze jednu z nich a uvidíte, jak se proměníte v děsivé monstrum…

Halloweenské líčení: Perfektní doplněk pro váš kostým

Pokud si nechcete zakrývat hlavu, Halloweenské líčení bude pro váš kostým to nejlepší. Můžete použít falešnou krev, nebo například protézy ran, a hned budete vypadat strašidelně…

Pokud chcete originální makeup ke svému Halloweenskému kostýmu, nepropásněte tutorial od Sary G., kde vám vysvětlí jak použít zombie, pop-art makeup.

Jak se obléct na Halloween v pěti krocích

Pokud vás žádná z předchozích sekcí nepřesvědčila…do oslav zbývá jen velmi málo času, než nastane nejstrašidelnější noc roku. A my nechceme nechat všechno jen na vaší improvizaci. proto si prohlédneme to nejdůležitější ohledně Halloweenských kostýmů, ty nezbytné prvky, pro vytvoření dokonalého vzhledu, kterým vyniknete a ostatní vyděsíte.

Jak toho dosáhnete? Zachovejte klid, a oblékněte si kostým! Je to velmi snadné. Jednoduše se řiďte těmito 5 kroky a získáte kompletní Halloweenský vzhled. Uvidíte nejděsivější cesty, jak se změnit ve zlou a rozkládající se bytost, kterou se všichni chceme na Halloween stát.

Halloweenský kostým

Začneme rovnou s Halloweenským převlekem, základem perfektního kostýmu.Abychom vám pomohli dosáhnout úžasného Halloweenského vzhledu, máme pro vás čtyři nápady (a jeden navíc), které se vám mohou líbit.

Na Halloween nesmějí chybět čarodějnice, můžete se stát jednou z nich a každého vyděste, pokud sáhne na vaše koště.

Zombie jsou jedny z bytostí, které se tuto noc nejvíce baví, protože konečně mohou vstát z mrtvých a užít si skvělou party.

Upíři také tuto noc vycházejí mezi lidi, Halloween je pro ně…vyrazte také!

A pokud chcete takzvaně pohnout kostrou, není nic lepšího než kostým kostlivce, pro vytvoření rychlého Halloweenského kostýmu.

A, jako dárek pro vás máme domácí Halloweenský kostým. Pokud chcete něco rychle hotového, máme pro vás tento snadný návrh. Vezměte staré prostěradlo, udělejte do něj dvě díry pro oči, a máte snadný kostým. Můžete přidat i malý detail, jako jsou pruhované nebo černé punčochy, například, nebo kouli na řetězu okolo kotníku.

Halloweenský makeup

Pro doplnění kostýmu je nezbytné mít dobrý Halloweenský makeup. Aby se vám to podařilo, nesmí vám chybět bílá a černá barva, trochu falešné krve, tekutý latex nebo pár protéz ve tvaru ran, které vašemu kostýmu dodají realistický vzhled.

Pokud se převléknete za čarodějnici, zombie nebo upíra, je líčení nezbytné. Makeup je velmi důležitý bod, který dodá vašemu Halloweenskému kostýmu realistický vzhled.

Paruky na Halloween

Teď budeme pokračovat, aby byl váš vzhled skutečně dokonalý, strašidelnější, zlejší, nebo mrtvý, paruka je naprosto nezbytná pro vytvoření kompletního charakteru.

Halloweenské doplňky

Co by to byl Jason bez svého nože, nebo Freddy bez svých rukou s noži, Smrtka bez kosy, čarodějnice bez koštěte a klobouku, nebo střihoruky Edward bez nůžek na rukou…? Halloweensko doplňky jsou poslední, finální tečka, kterou váš kostým potřebuje. Nesmíme samozřejmě zapomínat také na Halloweenské masky, pokud jste líní na to, se zabývat líčením.

Halloweenský postoj!

A, jak by řekla Madonna: zaujměte postoj!

Nejdůležitější věc pro dokonalý Halloweenský vzhled je dokonalý a naučený postoj pro fotky. Pokud se převlékáte za zombie, nemůžete chodit jako po módním mole a na fotkách se usmívat. Jdete-li za upíra, vyhýbejte se místů, kde je příliš světla, a při pohledu na odhalené krky byste se měli také chovat jinak. Pokud jste se proměnili v ducha…pravda, nemůžete procházet zdí, ale neměli byste se chovat příliš «živě»…