Skip to content

Kostýmy pro ženy

Prohlédněte si ty nejlepší tipy na kostýmy pro ženy a převlékněte se společně se svými přáteli. Hledáte výrazný kostým se sexy nádechem? Ve Funidelii jste na správném místě. Náš tým si pro vás připravil několik kostýmových tipů pro ženy, které si opravdu zamilujete. Dávejte tedy dobrý pozor!

Kostýmy superhrdinů

Ženská síla! Pokud chcete vzdát hold všem superhrdinkám na světě, ať už skutečným či smyšleným, prohlédněte si tyto unikátní a sexy kostýmy superhrdinek a padouchů. Proměňte se ve svou oblíbenou superhrdinku a chraňte svět před zlem, nebo jej naopak zcela zničte. V každém případě se nezapomeňte dobře bavit!

Filmové a seriálové kostýmy pro ženy

Film a televize jsou pro kostýmy pro ženy vždy dobrou inspirací. Ať už se jedná o váš oblíbený film nebo postavu, kterou jste si zamilovaly… k dispozici u nás najdete skutečně obrovské množství kostýmů!

Mezi některé z nejpopulárnějších patří například hrdinky z filmu Pomáda, Daenerys Targaryen, Morticia Addams, Černá Mamba z Kill Billa, Alenka v Říši divů, Tokyo z Money Heist, Wilma Flintstone či Offred z Příběhu služebnice… Každý z těchto kostýmů fantastických ženských postav se bude perfektně hodit pro jakoukoliv příležitost.

Kostýmy jednotlivých desetiletí pro ženy

Každá dekáda má něco pro ni typického. Každá jednotlivá dekáda se vyznačuje unikátní a výraznou módou, která nám toto období bude připomínat již navždy. Zde jsme pro vás připravili několik tipů na tematické ženské kostýmy z jednotlivých dekád.

Kostýmy Disney princezny pro ženy

Kdo říká, že za princezny se mohou převlékat pouze holčičky? Snily jste jako dívky o tom, stát se Sněhurkou? Nic není ztraceno! U nás najdete ženské kostýmy všech Disney princezen (jak oficiální verze kostýmů, tak kostýmy se sexy nádechem).

Ukažte svou krásu v jednom z našich kostýmů Belle.

Chtěli byste se proměnit v exotickou princeznu, jako je například princezna Jasmína? Zkompletujte svůj vzhled hnědou parukou, svažte si vlasy modrými stuhami a přidejte čelenku. Disney princeznu z Agrabahu od vás nikdo nerozezná.

Nebo radši dáte přednost krásné Pocahontas? Vytvořte si svůj vlastní outfit kombinací našeho kostýmů indián s některými z jejich typických doplňků (například modrý náhrdelník a tetování na pažích).

Staňte se královnou plesu tím, že se proměníte v Popelku.

A co takhle Zloba, královna černé magie?

Sexy kostýmy

Popusťte uzdu své divočejší stránce s těmito sexy kostýmy.  Těm odvážným doporučujeme prohlédnout si sexy kostýmy „Fever“, mezi kterými najdete průhledné šaty, kombinézy a minisukně. K dispozici u nás najdete také erotické kostýmy pro ty nejbláznivější noci. Připravte se se svými kamarádkami vzít svět útokem v kterémkoliv z těchto kostýmů.

Plus size kostým pro ženy

Křivky jsou in! Zábava nezná hranic, což je přesně ten důvod, proč vám nyní představujeme některé z našich nejlepších plus size kostýmů pro ženy, které jsou speciálně upravené pro vaši postavu tak, abyste se mohly proměnit ve své oblíbené hrdinky.

Zvířecí kostýmy

Pokud jste milovnicí přírody, určitě si zamiluje tyto zvířecí kostýmy. Prohlédněte si naše pohodlné a komfortní Kigurumi kostýmy a overaly, ve kterých se budete cítit jako v pyžamu! Tyto kostýmy jsou načechrané a volné, takže se v nich budete cítit opravdu skvěle!

Které z těchto kostýmů se vám líbí nejvíce?

Have fun!