Skip to content

Vánoční kostýmy

V tomto příspěvku se podíváme na některé z těch nejoriginálnějších nápadů na vánoční kostýmy, které zaujmou opravdu každého: kostýmy tradičních vánočních postav, kostýmy na oslavu Nového roku nebo také elegantní kostýmy na vánoční večeři… Dávejte dobrý pozor!

Kostýmy tradičních vánočních postav

Tento seznam začneme několika kostýmy tradičních vánočních postav. Chybět nebude Svatý Josef, Panna Marie, andělé, pastýři ani hvězda.

Kostýmy na Nový rok

Konec roku je jedním z těch nejoblíbenějších dní celých vánočních svátků. Jedná se tedy o tu nejlepší příležitost převléct se do vhodného kostýmu, kterým Nový rok náležitě přivítáte.

Na vašem kostýmu nesmí chybět výšivky pailette, třpytky ani zlaté či stříbrné doplňky.

Vánoční Opposuits

Pokud si chcete obléct něco netradičního, ale zároveň nepřijít o eleganci, která je synonymem tohoto období, vánoční Opposuits obleky pro vás budou tou nejlepší volbou. Zvolte si elegantní oblek pro oslavu letošních Vánoc. Všem vyrazíte dech!

Kostýmy Santa Klaus a Paní Klausová

Mezi postavy, které na Vánoce nesmí chybět, patří také Santa Klaus. Naše kostýmy Santa Klaus a šaty Paní Klausová patří mezi ty nejoblíbenější.

Některé z našich klasických kostýmů Santa Klaus:

A zde jsou zase některé z originálních a vtipných verzí:

Vždy ve společnosti Paní Klausové.

A pro vašeho domácího mazlíčka:

Kostýmy vánoční Elf

Pokud existuje něco zábavnějšího než rozdávání dárečků v převleku Santa Klause, je to převlek vánočního Elfa. Po celoroční tvorbě dárků… Si chtějí Santovi pomocníci Vánoce pořádně užít a zatímco Santa roznáší jejich dárky dětem, Elfové oslavují.

Za vánoční Elfy se může převléct vaše celá rodina: máma, táta, děti a dokonce i váš domácí mazlíček.

Pyžama Kigurumi a kombinézové overaly pro vřelé Vánoce

Na Vánoce je většinou velká zima (pokud je ovšem netrávíte třeba na Havaji). Pokud je vám tedy zima, doporučujeme tyto kostýmy a overaly Kigurumi, které vás rozhodně zahřejí.

Kostýmy sněhulák

Kostým sněhulák v tomto seznamu vánočních kostýmů zkrátka nesmí chybět. Je vtipný, mazlící a rozhodně vás zahřeje, stejně jako Olaf.

Vánoční svetry: Škaredé svetry

Nedovolte nikomu a ničemu pokazit vám vánoční náladu a dejte s těmito vánočními svetry všem najevo, že jste pravý milovník Vánoc. Přivítejte své vánoční hosty v jednom z těchto svetrů. Pohodlí a vánoční atmosféra z vás budou vyzařovat na všechny strany a co víc, během party vám rozhodně nebude zima.

Pokud jste milovníkem moderních technologií, třeba vás zaujme tento velmi realistický digitální model.

Kostýmy vánoční stromeček

Na Vánoce naše domy zdobíme vánočními ornamenty a dekoracemi a za doprovodu vánočních koled strojíme vánoční stromeček… Vánoční stromeček! Ano, vánoční stromeček je také jednou z hlavních postav tohoto svátečního období. Právě pod vánočním stromečkem nám nechávají Santa Klaus a Tři Králové dárky. Právě v blízkosti vánočního stromečku trávíme s naší rodinou a dětmi vánoční svátky. Jeho strojení je samo o sobě svátkem… Proč se tedy nepřevléct do kostýmu vánoční stromeček?

Vánoční doplňky pro váš kostým

Ke každému vánočnímu kostýmu u nás najdete také nejrůznější doplňky. Pokud se tedy nechcete do žádného kostýmu převlékat, ale i tak se chcete stát součástí Vánoc, prohlédněte si naše Vánoční doplňky: Čepice Santa Klaus, elfí klobouky a vánoční čelenky… Jsou některé z těch nejpopulárnějších a na Vánoce nejrozšířenějších. Koukejte, koukejte!

Santovy doplňky

Pokud jste se rozhodli stát se letos Santa Klausem, je velmi důležité zkompletovat váš kostým těmi pomocí těch nejlepších Santa Klaus doplňků. Vytvořili jsme pro vás seznam, abyste na žádný z nich nezapomněli. Pozor!

Na Vánoce vám nikdy nesmí chybět Santova klasická červenobílá čepice, která je pro tuto postavu tak typická. Nebuďte však všední – u nás najdete mnoho různých originálních verzí Santovy čepice.

Ačkoliv jsou Santovy vlasy a vousy šedé, mnoho lidí mu je závidí! Zkompletujte svůj kostým s pomocí kudrnatých vousů a odpovídající paruky.

Santa každoročně čte tolik dopisů, že se to také podepsalo na jeho zraku. Budete potřebovat brýle!

Ve finském Laplandu Santovi zcela běžně mrznou během balení dárku ruce – musí si je chránit! Zima nebude ani Paní Klausové, pro které jsme si také připravili speciální rukavice.

Santa by nebyl tak roztomilý bez svého typického břicha a mírně zakřivené postavy

A pro upravení obleku budete potřebovat také černý pásek, který vašemu kostýmu dodá na vážnosti.

Potřebovat budete také černé boty, které se budou hodit k výše zmíněnému černému pásku. Pokud doma žádné nemáte, můžete zkusit některé z těchto návleků.

A co by to bylo za Santu bez jeho magického pytle plného dárku? To je ta nejdůležitější věc, která dělá pravého Santu Santou!

Vánoční čelenky

Vánoční čelenky jsou velmi populární především díky své jednoduchosti, elegantnosti a vtipným designům. Existuje mnoho různých druhů – od Santa Klause, který leze komínem, až k vánočním stromečkům. Tyto vtipné čelenky rozesmějí zkrátka každého.