Skip to content

Halloweenské dekorace

V tomto příspěvku najdete nápady na klasické Halloweenské dekorace ale tak na opravdu strašidelné a děsivé, které vyděsí i ty nejstatečnější.

Strašidelný, zakletý dům

Dopřejte letošní Halloweenskou party svým hostům svobodu převléknout se za co chtějí, a nechat každého, ať si vybere Halloweenský kostým který se mu líbí nejvíc ze všech (samozřejmě něco temného a strašidelného …): čarodějnice, upíři, zombie, kouzelníci a čarodějové…

Nejdůležitější věc, aby byla vaše strašidelná party úspěšná, jsou ale Halloweenské dekorace ve vašem domě, aby si každý užil hrůzyplnou party naplno: pavučiny, dýně, temné dekorace na stěnách, falešná krev…

Prostředí můžete dokončit koktejly, které vypadají jako čarodějnické lektvary s pomocí barevných nápojů, se směsí zelené, modré a červené… nebo použít suchý led, aby všude stoupal kouř a dodával děsivou atmosféru. Můžete si také pořídit strašidelné skleničky a příbory, které party dotáhnou do konce.

Často využívaným tipem je podpořit přátele v hraní rolí coby postav ze slavných hororových filmů a obléknout se jako Freddy Krueger, nebo Jason z Pátku 13., případně jako ďábelský klaun Pennywise’s… nebo nějaké jiné kostýmy, které zapadnou do rodinného prostředí s dětmi, jako jsou například kostýmy Addamsovy rodiny.

Hrabě Drákula a jeho věrná skupina upírů

Na této party budou hlavním tématem upíři. Každý o krvežíznivých monstrech něco ví, proto je snadné proměnit svůj život v upíří doupě. Při této příležitosti využijete černé a červené dekorace, náhrobní kameny a hrobky jako na hřbitově, chabé osvětlení, protože i když někteří upíři snášejí i denní světlo, určitě je nebudete chtít pálit ostrými žárovkami.

Také vám nemohou chybět svíčky na různých místech, pavučiny, tesáky a upíří zuby a samozřejmě krev (falešná) po tuctech. Také můžete kamarády vyzvat, aby se převlékli za oběti upírů, pokud chtějí, aby si vybrali roli, jakou chtějí, a přišli s krvavými kousanci na krku.

Jako nápad na tuto party doporučujeme připravit chutné koktejly s červenou barvou, protože upíři, jak je známo, pijí krev. Pro to můžete použít potravinářská barviva, nebo extrakt z červeného ovoce…všechno podáváno ve strašidelných Halloweenských sklenicích a pohárech, jako jsou tyto.

Vítejte v Zombielandu

S proslaveným seriálem “Živí mrtví”, už zombie nikdy nebudou to, co bývaly. Zombie území je velmi trendy, takže je rozhodně dobrý nápad vybrat si jaké téma příští Halloweenské party inspiraci Živými mrtvými a jinými zombíky.

Pro domácí Halloweenské dekorace navrhujeme jako ochranu před útokem zombies nějaké “krvavé kusy”, na které se zombies nalákají v případě objevení u vašeho domu.

Pokud máte zahradu, můžete ji ozdobit, jako kdyby byla hřbitovem, tedy lebkami, těly, vylézajícími z hrobů, náhrobními kameny a dalšími prvky, které každého přivedou do té správné nálady.

Klasiku máme za sebou, teď vám ukážeme pár nových nápadů, některé groteskní, které vás vytrhnou z běžné rutiny.

Kdysi dávno… ďábelský cirkus

Cirkus se spoustou barev a rozmanitosti vám dává spoustu možností jak se převléknout, ale pokud jste takoví, jako my…není nic děsivějšího, než krvežíznivý klaun.

Navrhujeme tedy proměnit vaši party ve velký, ďábelský cirkus s vraždícími klauny, perverzními krotiteli šelem, zlými provazochodci, krvavými akrobaty a nekonečnou řadou démonických artistů.

Pro dokončení atmosféry a vyděšení hostů doporučujeme tyto masky klaunů.

Mimozemšťané: party z jiného světa

Pokud bychom opravdu byli v celém vesmíru sami…to by byla přece škoda!

Abychom začali prázdné místo zaplňovat, navrhujeme uspořádat mimozemskou party.

Na to musí vaši hosté přijít v převlečení za mimozemšťany, každý tak, jak si je představuje, což může být skutečně zábavné a navíc budete udiveni, jak si je každý z hostů představuje. věřte nám, coby expertům na kostýmy, tahle party bude nezapomenutelná.

A pokud chcete vesmírnou party filmovější, je jen málo lepších věcí, než si připomenou slavnou ságu Vetřelec a odvážnou astronautku Ellen Ripleyovou, která se postaví děsivému, nebezpečnému monstru z jiné planety.

To jsou naše bláznivé nápady na Hallowenskou party. Můžete samozřejmě také každého nechat, ať se oblékne tak, jak se mu líbí a nechat hostům volnou ruku (ani to nemusí být strašidelný kostým). Hlavní věc je užít si zábavu s rodinou a přáteli!.

Horror is fun!