Skip to content

Rozlučka se svobodou

Prohlédněte si naše skvělé tipy pro zorganizování té nejlepší rozlučky se svobodou.

1.  Místo rozlučky je velmi důležité

Pokud máte dostatek času a peněz, ideálním scénářem je vyčlenit si na tuto akci celý víkend. Můžete tedy vyrazit například někam do zahraničí, což vám umožní užít si tuto party mnohem intenzivněji. Nebudete se za sebe totiž muset vůbec stydět!

2. Připravte si seznam úkolů

Pokud si chcete užít pořádnou porci zábavy, připravte pro ženicha či nevěstu seznam úkolů, které budou muset na veřejnosti vykonat. Součástí těchto úkolů mohou být také speciální převleky.

3. Nezapomeňte vše dobře zdokumentovat

Díky smartphonům a sociálním médiím se staré pořekadlo „co se stalo ve Vegas, zůstane ve Vegas“ již dávno stalo minulostí. Pořiďte si spoustu fotografií, díky kterým si v budoucnosti budete moci tuto legendární rozlučku se svobodou připomenout. Ženich či nevěsta v trapné situaci? Právě to máme na mysli!

4. Dobře si promyslete kostým pro budoucího ženicha

Čím vtipnější je kostým budoucího ženicha, tím více zábavy si užijete. Vše ale má své hranice, dokonce i to, kolik utrpení váš kamarád snese. Před vybráním kostýmu vám doporučujeme dát hlavy dohromady a vybrat takový, který bude sedět jeho povaze. Pokud si myslíte, že jste našli takový kostým, který bude budoucí ženich nosit s pýchou – jste na správné cestě! Pokud tomu ale tak nebude, hrozí, že svým nevhodným výběrem celou noc pokazíte.

5. Důležité jsou také doplňky

Ačkoliv je všem jasné, kdo bude na této party hlavní hvězdou, doporučujeme celé skupině použít doplňky, které se budou hodit ke kostýmu budoucího ženicha. Přece byste svého kamaráda nenechali samotného! Nezapomeňte si tedy pro každého účastníka rozlučky se svobodou připravit nějaký vhodný doplněk. Na první pohled vás všichni rozeznají a na fotkách budete společně vypadat skvěle!

Tipy na rozlučku se svobodou pro nevěsty

Svatba se blíží!!! Bude to zcela jedinečný den, na který do konce života nezapomenete. Připravte se zažít něco neskutečného! Nevěstina rozlučka se svobodou často bývá speciálním dnem a mimořádným zážitkem.

Co je klíčem jejího úspěchu? Představivost vašich kamarádek.

Připravili jsme si pro vás několik unikátních tipů, které vám pomohou naplánovat opravdu nezapomenutelnou rozlučku se svobodou.

Chcete vyrazit někam na výlet? Co všechno budete k rozlučce se svobodou potřebovat??

Vaše kamarádka se vdává, a pokud právě čtete tento článek, jsme si jistí, že pro ni plánujete něco opravdu velkolepého. A my vám s tím rádi pomůžeme! Rozlučky se svobodou jsou našimi oblíbenými party! Nebojte se popustit uzdu své fantazii, pořiďte si stylové kostýmy speciálně navržené pro rozlučku se svobodou a pořádně si užijte tuto nezapomenutelnou party.

Dovolte nám představit vám několik nápadů na kostýmy pro rozlučku se svobodou. Na rozlučku se svobodou se budete muset dobře připravit, protože se jedná o opravdu důležitou oslavu. Její součástí samozřejmě musí být také vtipný, pohodlný, speciální a sexy kostým. Zde je několik našich oblíbených:

Kirugumi

Tyto kostýmy jsou ideální pro ty budoucí nevěsty, které mají rády pohodlí (pokud je rozlučka se svobodou naplánována na léto, kirugumi pro ni nebudou tou ideální volbou). Kigurumi jsou celotělové kostýmy, které jsou velmi podobné pyžamům, a tudíž extra pohodlné! Populárními tématy pro tyto kostýmy jsou zvířata či superhrdinové s kapucí či kloboukem. Podívejte se, jak roztomile vypadají!

Králík v klobouku

Byli jste zprávou o svatbě vaší kamarádky překvapeny? Myslíte si, že je příběh těchto budoucích novomanželů jako z pohádky? V tom případě si nevěsta zaslouží být králíkem v klobouku.

Pohádkové kostýmy

Pokud vaše kamarádka právě prožívá svůj vlastní pohádkový příběh, pořiďte jí kostým její oblíbené magické postavy.

Superhrdinky

Pro superhrdinky máme slabost! Víme, že jste již dlouhou dobu přesvědčeny o tom, že má vaše kamarádka magické schopnosti, tak na nic dalšího nečekejte a pořiďte jí kostým Catwoman, Želví ninjové či Kapitán Amerika. Na výběr je z opravdu mnoha možností!

Sexy školačka

Znáte někoho, kdo by nesnil o tom, být součástí videoklipu „Baby One More Time“ od Britney Spears? Rozlučka se svobodou je ideální příležitostí, jak se utrhnout ze řetězu a proměnit se v sexy školačku!

Roztleskávačka

Co by to bylo za party bez týmu roztleskávaček! Tento klasický a vtipný kostým bude stylovým již navždy. Jsme si jistí tím, že opravdu každý snoubenec sní o tom, že mu jeho budoucí nevěsta vyhláskuje jeho jméno v kostýmu roztleskávačky!

Pink Ladies

Hvězdou rozlučky se svobodou bude samozřejmě snoubenka, ale co její parta kamarádek? Převlékněte se společně jako Sandy a Pink Ladies z Pomády! Tento populární muzikál nikdy nevyjde z módy!

Duffwoman

Vtipný a zároveň moderní kostým na rozlučku se svobodou… 🍻

Sladká dívka

Pokud je budoucí nevěsta opravdu sladká, v tomto kostýmu muffin bude vypadat dokonale!

Módní dívka

Pokud je vaše kamarádka doslova posedlá kabelkami, proměňte její oblíbený doplněk v její kostým!

Tipy na rozlučku se svobodou pro ženichy

Většina ženichových rozluček se svobodou má společného jmenovatele. Tímto jmenovatelem je touha jeho přátel pořádně budoucího ženicha ztrapnit. Čím trapnější a směšnější kostým, tím lépe!

Pokud právě přemýšlíte nad tím, do jakého kostýmu vašeho kamaráda převléct, určitě vás již napadl kostým Borat, který je u nás samozřejmě dostupný. Musíme vás však nejprve varovat, protože ne každý bude mít dost odvahy se do tohoto kostýmu převléct.

I samotná Pamela Anderson z Pobřežní hlídky by se ráda zúčastnila… Tento kostým plavčík pro muže je jedním z těch nejpopulárnějších kostýmů pro rozlučku se svobodou a my vám jej také velmi doporučujeme.

A co takhle kostým, který vašeho kamaráda nese na ramenou? Tyto kostýmy jsou opravdu zábavné!

Doplňky pro rozlučky se svobodou

Maximum zábavy za minimum peněz. Převlečte se všichni společně díky těmto cenově dostupným doplňkům:

Věříme, že po přečtení tohoto článku máte již vše potřebné pro to, abyste vašemu kamarádovi či kamarádce uspořádali zcela nezapomenutelnou rozlučku se svobodou.

Nezapomeňte také, že rozlučka se svobodou je o uvolnění svatebního stresu, takže si především užijte spoustu legrace!

Have Fun!