Skip to content

Originální a vtipné kostýmy

Originální kostýmy na Halloween, Vánoce a Karneval

Všichni víme, co s sebou přináší zima: nízké teploty, sníh, vítr a kratší dny. Na první pohled jsou to samá negativa, ale zdání klame. Období non stop party začíná v listopadu a končí až v únoru. Halloween, Vánoce a Karneval: zábava pro mladší i starší!

Sháníte unikátní kostým na Karneval? Přečtěte si tedy tento článek, ve kterém vám představíme spoustu nápadů na vtipné kostýmy!

Vtipné kostýmy pro dospělé: Boj proti zimě!

Nízké teploty působí mnohem více na starší lidi, a to především tehdy, když vyráží v unikátním převleku na kostýmovou party či Karneval. Představujeme vám naše stylové unikátní kostýmy pro dospělé (kterých máme opravdu mnoho!). Tento výběr se perfektně hodí do studeného a deštivého zimního počasí.

Vtipné kostýmy pro miminka

Prohlédněte si naše pohodlné karnevalové kostýmy, které jsou vhodné pro jakoukoliv zimní kostýmovou party. Pro všechny matky na světě máme dobré zprávy! Už se nemusíte bát, že bude vašim miminkům v kostýmu na festivale či školním koncertě zima.

Čím mladší vaše dítě je, tím více ochrany před zimou potřebuje. Pokud chcete své miminko dobře ochránit před zimou, prohlédněte si naše karnevalové kostýmy pro miminka.

Tyto plyšové a teploučké zvířecí kostýmy si zkrátka zamilujete. Vaše miminka budou v kterémkoliv z těchto kostýmů pro miminka vypadat vskutku roztomile!

Pohodlné kostýmy pro děti

Pro trošku starší děti zase nabízíme na výběr z nekonečné nabídky kostýmů pro děti.

Originální doplňky ke kostýmům

Nabízíme vám také široké množství nejrůznějších doplňků!

Originální křídla pro vtipné kostýmy

Troufnete si na trochu jiný typ Karnevalu? Dávejte tedy dobrý pozor, protože naše široká nabídka doplňků vás zcela okouzlí. Svůj kostým s její pomocí dovedete k úplné dokonalosti.

Pokud se chcete stát skutečným králem či královnou kostýmové party, tato barevná křídla vám zkrátka nesmí chybět!

Klasické paruky, jako například afro, mohawk a paruka ve stylu Elvise budou stylové již navždy. Nezapomeňte si také prohlédnout naše kompletní sety vousů, kotlet a knírků:

Benátské masky

Pokud vyznáváte sofistikované a elegantní kostýmy a milujete perly a pírka, doporučujeme vám tyto nádherné benátské masky:

Vtipné masky k doplnění vašeho kostýmu

What does the fox say??? Pokud znáte odpověď na tuto otázku a chcete vzdát hold tomuto legendárnímu videoklipu od Ylvis, doporučujeme vám tyto zvířecí masky:

Karnevalový make-up

Překvapte všechny své známé tím, že svůj kostým doplníte vhodnými doplňky a make-upem.
K vytvoření falešných zranění a transformace své pokožky můžete použít latex. Tělové barvy vašemu kostýmu mohou dodat na autenticitě a k dispozici u nás najdete také fluorescenční make-up, který váš kostým posune o úroveň výš!

Vtipné klobouky

Doufáme, že jste si krátkou ukázku z naší široké nabídky doplňků a unikátních kostýmů na Karneval patřičně užili a hurá do převleku!