Skip to content

Oblékněte se jako mrtvá nevěsta: Makeup, kostým a propriety

Máme pro vás úžasný plán na Halloween: Film, večeři a Halloweenskou kostýmní party. Co na to říkáte? Film, který na dnešek doporučujeme je Mrtvá nevěsta Tima Burtona. Uhodnete co vám doporučíme jako váš příští kostým na Halloween? Přesně tak! Přinášíme vám kompletní vzhled Emily včetně líčení a propriet…Všechno, abyste se mohli převléknout za Mrtvou nevěstu na příští Halloween.

Jak na líčení Mrtvé nevěsty

Načerpejte porci inspirace v tomto návodu na vytvoření vlastního líčení Mrtvé nevěsty. Kromě tohoto Halloweenského líčení se naučíte i jak zvládnout smutný výraz a dojem kostry přesně jako protagonistka Emily.

Toto jsou barvy, které vám na líčení ve stylu mrtvé nevěsty nemohou chybět!

Svatební šaty

Svatební šaty Emily mají spoustu detailů a nášivek. Zvládnete to doma s látkou na korzet a na sukni.

A pokud chcete realističtější kostým, prvním krokem je obarvit látku na modro či fialovo, pokud se chcete řídit barevným charakterem postavy. Také se bude hodit našít nebo nalepit bílé perličky do výstřihu, které napodobí žebra – přesně jako u filmové Emily.

Pokud chcete něco jednoduššího, navrhujeme vám tento kostým Mrtvé nevěsty, stejný, jaký si můžete prohlédnout v tutorialu o líčení: Nechybí mu žádný detail a navíc je velmi sexy.

Doplňky pro mrtvou nevěstu

Doplňky jsou pro kostým Mrtvé nevěsty nezbytností, protože dotáhnou podobu s Emily do konce. Budete potřebovat korunu, bílý závoj (ten zvládnete vyrobit i doma), černou kytici zvadlých růží a hlavní věc: paruku mrtvé nevěsty!

Můžete si vytvořit závoj z kusu látky či bílého tylu, potrhat ho a pomalovat šmouhami barvy v modrém odstínu, stejně jako u šatů.

Pokud chcete vypadat jako Emily a proměnit se v jedinou opravdovou mrtvou nevěstu na večírku, můžete si nasadit i kompletní masku – na ní nechybí žádné detaily: velké vypoulené oči, smutný výraz, bledá pleť a věneček na hlavě.

Samozřejmě, pro dokončení fantastického vzhledu vám chybí ještě hezký společník….partner Emily: Victor! Její láska. S kostýmem ženicha a maskou Victora žádná nevěsta nedolá.

Teď máte všechny nezbytné prvky pro vytvoření svého kostýmu Mrtvé nevěsty – takže žádné výmluvy, vyrazte ven a bavte se!

Horror is fun!