Skip to content

Kostýmy Star Wars

Premiéra Epizody IX: Vzestup Skywalkera ukončila jednu z těch nejdelších a nejpopulárnějších vesmírných ság na světě. Jménem společnosti Funidelia bychom jí chtěli pomocí našich kostýmů Star Wars vzdát hold.

Kostýmy Yoda

Proměňte se v toho nejmocnějšího mistra Jedi v celé galaxii a trénujte Luka Skywalkera s jedním z našich kostýmů Yoda pro dospělé, děti a dokonce i psy! Připomeňme si společně tohoto oblíbeného zeleného mužíčka jeho slavnými hláškami: „Buď něco dělej, nebo nedělej. Pokusy neexistují.“ „Pojmenován musí být tvůj strach, než ho zapudit můžeš.“ „Vždy v pohybu budoucnost je.“ „Strach je cesta na stranu temné síly.“

Kostýmy Anakin Skywalker

Pamatujete si malého blonďatého kluka z planety Tatooine, který byl se svou matkou otrokem? Díky těmto kostýmům Anakin Skywalker a modrému světelnému meči se nyní můžete stát skutečným Jedi. Pamatujte si, strana temna je v nás všech, nesmíte však zapomenout, kým ve skutečnosti jste.

Kostýmy Padmé Amidala

Oživte krásnou královnu Naboo s těmito unikátními kostýmy Padmé Amidala. Vyberte si svou oblíbenou verzi této postavy a prožijte jeden z těch nejvíce vzrušujících a nejtragičtějších milostných příběhů.

Kostýmy Luke Skywalker

Luke Skywalker je synem Anakina a Padmé. Tento mladý Jedi společně se svou sestrou Leiou vytvořil Novou republiku. Staňte se mistrem Jedi s těmito skvělými kostýmy Luke Skywalker. A pamatujte si: „Luku, já sem tvůj otec.“

Kostýmy princezna Leia

Tato hrdinka a Jedi Nového řádu hraje klíčovou roli v Galaktické občanské válce. Pokud se chcete stát součástí boje proti Impériu, vyberte si některý z těchto cosplay kostýmů Leia (princezna či otrokyně).

Podívejte se na tento tutoriál, ve kterém je ukázáno, jak se převléknout za princeznu Leiu a jak udělat její typický účes:

Kostýmy Han Solo

Tento arogantní pašerák a přítel Chewbaccy se stane jednou z těch nejvlivnějších postav v celé sáze. Chcete se stát pilotem Millennium Falcona a generálem Aliance rebelů? Tyto unikátní Star Wars kostýmy Han Solo vám to umožní.

Kostýmy Rey

Rey je sběratelkou odpadu na planetě Jakku, kterou v jejich pěti letech opustili rodiče. Rey se dostane do středu boje mezi Odporem a Prvním řádem. Rey je výbornou pilotkou, což skvěle doplňuje její Jedi schopnosti.

Tento Star Wars kostým Rey se skládá z béžového trička a kalhot, oddělených rukávů, opasku a hnědých manžet.

Kostýmy R2D2 a C3PO

Dovolujeme si vám představit dva nejslavnější droidy v celé galaxii v podobě kostýmů pro děti. Vaše děti se díky těmto kostýmům mohou proměnit v pomocníky hlavních hrdinů, a stát se tak součástí tohoto galaktického příběhu. Vyberte si kostým C3PO a R2D2 nebo také BB8 a proměňte své dítě v toho nejroztomilejšího robota v celé galaxii.

Kostýmy Chewbacca

Chewbacca je Wookiee, který společně se svým přítelem Hanem Solo pilotuje slavný Millennium Falcon. Mluví sice jazykem Shyriiwook, kterému skoro nikdo nerozumí, ale jedná se o věrnou a moudrou postavu. Pokud se chcete proměnit v tohoto chlupatého hrdinu, vyberte si kterýkoliv z našich kostýmů Chewbacca. AAARWWRGHH

Kostýmy Darth Vader

Darth Vader je bezesporu tím největším padouchem celé ságy. Objevte původ jeho brnění a staňte se tím nejobávanějším kyborgem v celé galaxii díky těmto kostýmům Darth Vader 

Kostýmy Stormtrooper

Stormtroopeři jsou zpět v módě! Stormtroopeři jsou elitní jednotky Galaktického impéria, které jsou po mnoho epizod Star Wars pod kontrolou Darth Vadera. Pokud jste skutečným fanouškem Star Wars, tyto kostýmy Stormtrooper si zcela jistě zamilujete..    

Kostýmy Darth Maul

Temný lord Sithů a skrytý učeň Darth Sidiouse. Pokud hledáte trochu originálnější kostým Star Wars, vyberte si některý z těchto kostýmů Darth Maul a vydejte se do boje se svým dvoustranným světelným mečem.

Kostýmy Kylo Ren

Stejně jako jeho dědeček Darth Vader, i Kylo Ren je velmi kontroverzní postavou: je to padouch, který hledá své vykoupení. Díky jeho typické helmě a osobitému červenému světelnému meči jej nikdo nepřehlédne. Zde je několik tipů pro váš kostým Kylo Ren.

Kylo Renův světelný meč je trochu jiný než světelné meče, na které jsme byli doposud zvyklí. Tento červený světelný meč má speciální design, který mu dodává středověký vzhled. Jeho helma je černá se šedými ornamenty. Kylo Ren téměř vždy nosí svůj plášť (stejně jako Darth Vader) a jeho helma modifikuje jeho hlas.

Kostýmy Boba Fett

Boba Fett je prvním klonem Jango Fetta, který jej adoptoval jako svého syna a naučil jej vše o životu lovce odměn. Pokud hledáte skutečně unikátní kostým, zkombinujte jet pack s jedním z těchto kostýmů Boba Fett.

Která Star Wars postava je vaší nejoblíbenější? Vyberte si svého hrdinu a vzdejte mu hold nošením jeho kostýmu. Karneval, Halloween, festivaly, Comic Con… Příležitostí se najde dost!

Have fun!