Skip to content

Kostýmy superhrdinů

 

Prohlédněte si naše úžasné kostýmy superhrdinů. Pokud si chcete vytvořit svůj vlastní cosplay kostým na další Comic-Con, nebo jen hledáte vhodný superhrdinský kostým na kostýmovou party, náš výběr kostýmů si zcela jistě zamilujete. Fanoušci Avengers a Ligy spravedlnosti, připravte se!

Nezáleží na tom, jestli jste tvorbou svého kostýmu strávili celé týdny, nebo jen několik hodin, tím vůbec nejdůležitějším je skutečnost, že vzdáváte hold svému oblíbenému superhrdinovi tím nejlepším dostupným superhrdinským kostýmem (e i rispettivi accessori) (a doplňky).

Kostýmy Avengers

Avengers jsou skupina Marvel superhrdinů, kteří společně bojují proti všem nepřátelům Země.

Tento příběh (později zfilmovaný) vypráví o tom, jak tato skupinka superhrdinů poráží nebezpeční padouchy, jakými jsou například Loki, Mandarin, Red Skull, Ultron či Thanos. Ve filmu Občanská válka se Avengeři rozdělí do dvou frakcí – jedné velí samotný Kapitán Amerika a druhé Iron Man. Ke každé frakci se pak přidají další členové Avengers: Ant-Man, Scarlet Witch, The Vision, Black Panther…

Proměňte se ve svého oblíbeného Avengera; u nás ve Funidelii máme k dispozici všechny: Kapitán Amerika, Iron Man, Thor, Hulk, Black Widow, Hawkeye, Spiderman… A pokud zrovna nejste fanouškem strany dobra, máme k dispozici také kostým Thanos!

Kapitán Amerika

K dispozici u nás najdete hned několik různých verzí Kapitána Ameriky. Podívejte se na vývoj jeho kostýmu a vyberte si ten kostým Kapitán Amerika, který se vám líbí nejvíce.

Pro zkompletování vzhledu Kapitán Amerika vám stačí pouze unikátní kostým Kapitán Amerika a určité doplňky.

C’è sicuramente un accessorio che caratterizza e dà potere al nostro Capitan America: il suo scudo.  È stato creato da Howard Stark ed è composto da vibranio, un materiale super leggero, in grado di resistere a qualsiasi impatto.

Iron Man

Iron Man je alternativní ego Tony Starka. Tony Stark je multimilionář, businessman a inženýr, který vyrábí zbraně pro americkou armádu. Při testování jedné z jeho nových experimentálních technologií je Tony Stark napaden a nakonec unesen. I přes těžká zranění (kousky šrapnelu blízko srdce) se Tonymu povede přežít, vyrobit obrněný oblek a svým věznitelům utéct.

Zde najdete kostýmy Iron Man z jednotlivých filmů, ve kterých se tato postava objevila (Iron Man, Občanská válka, Avengers…).

Thor

Tyto kostýmy Thor nám poslali přímo z Asgardu. V boji s Lokim vám tedy již nic nebrání.

Hulk

Pokud byste se rádi proměnili v oblíbeného zeleného superhrdinu, tyto kostýmy Neuvěřitelný Hulk jsou pro vás přesně tím pravým. K dispozici jsou se zabudovanými svaly, celotělové nebo pouze jako tričko. Nezapomeňte také na Hulkovy rukavice, abyste si mohli také zakřičet „Hulk, Smash!“

Black Widow

Black Widow je jednou z těch nejznámějších Marvel superhrdinů. K vytvoření kostýmu Black Widow budete potřebovat upnutou černou kombinézu, opasek a vysoké boty. Můžete také použít černé tričko, legíny a po domácku vyrobené doplňky.

Nejtypičtějším znakem Black Widow jsou bezesporu její dlouhé zrzavé vlasy.

Spiderman

Herec ztvárňující slavného Spidermana se v průběhu filmového života tohoto superhrdiny hned několikrát měnil. Nejprve si Spidermana zahrál Tobey Maguire, kterému ale ve využití jeho opravdového potenciálu trochu bránila jeho mladistvý image. Poté přišel na scénu Andrew Garfield, který na tom sice byl po fyzické stránce lépe než Tobey, ale zase byl na druhou stranu až moc arogantní, čehož si mnoho z vás jistě všimlo. Posledním Spidermanem je Tom Holland, který se u fanoušků prozatím jeví jako ten nejpopulárnější.

Stejně jako se u Spidermana měnili herci, měnily se také jeho kostýmy. Zde si můžete prohlédnout některé z kostýmů Spiderman, díky kterým se můžete v tohoto pavoučího muže snadno proměnit.

Kostýmy Strážci galaxie

Strážci galaxie je skupinka superhrdinů skládající se z různých mimozemšťanů (a jednoho člověka), která společně vytvoří alianci a bojuje proti padouchům, kteří narušují mír ve vesmíru: Star Lord, Gamora, Rocket, Groot a Drax.

Kostýmy Deadpool

Drzý, agresivní, politicky nekorektní, jízlivý kecal a chuligán… Ale mimo vše uvedené také bojovník za spravedlnost. To vše je Deadpool. Jeho outfit se skládá z masky zcela zakrývající jeho tvář, upnutého červenočerného obleku, ve kterém jdou dobře vidět jeho svaly, a dvou katan připnutých na zádech.

Kostýmy Batman

Batman je jediným superhrdinou, který nemá žádné nadlidské schopnosti (tedy kromě jeho obrovského jmění). Pořiďte si jeden z těchto kostýmů Batman, začnete mluvit velmi hlubokým hlasem a jste na správné cestě, stát se tímto obávaným netopýrem.

A pokud máte zájem o trochu netradičnější vzhled, zde je tutoriál, jak na to:

Kostýmy Wonder Woman

Princezna Diana z Themysciry neboli Wonder Woman je amazonská princezna, která disponuje úžasnými superschopnostmi. Její hlavní zbraní je její čelenka, chrániče paží, její meč a Laso pravdy.

Napříč svým komiksovým životem nosila Wonder Woman hned několik různých kostýmů. Prohlédněte si tyto kostýmy Wonder Woman, mezi kterými najdete ty nejslavnější.

Kostýmy Superman

Superman byl na Zem poslán svými rodiči z Kryptonu předtím, než byla tato planeta zničena. Supermana adoptoval Jonathan a Martha Kentovi (farmáři z malého městečka Smallville v Kansasu). Superman tedy vyrůstal jako Clark Kent a jeho noví rodiče si dali dobrý pozor na to, aby byl jeho morální kompas správně nastaven. Mladý Clark si ale brzy všimne, že má nadlidské schopnosti, kterých se rozhodne využít ve prospěch lidstva. V běžném životě se sice vydává za novináře, ale nevynechá jedinou příležitost konat dobro.

Supermanův kostým prošel dodneška mnoha změnami, ale ten vůbec nejpopulárnější se skládá z modré kombinézy s červenými spodky a pláštěm.

Catwoman

Catwoman (Selina Kyle) je nedílnou součástí Batmanova světa a také velmi zajímavou postavou. Jednou jsou Catwoman a Batman spojenci, jindy zase nepřátelé.

Pro vytvoření kostýmu Catwoman budete potřebovat upnutou černou kombinézu, boty s vysokými podpatky a samozřejmě také masku Catwoman s kočičíma ušima, aby vás na ulici nikdo nepoznal.

Harley Quinn

Harley Quinn je Jokerova partnerka a další postava Batmanova světa. Skutečné jméno Harley Quinn je Frances Quinzel. Frances se s Jokerem seznámila v psychiatrické léčebně Arkham Asylum a ihned se do něj zamilovala.

Harley Quinn si prošla napříč komiksovými sériemi, filmy a videohrami mnoha změnami. Dovolte nám představit vám některé z těch nejslavnějších kostýmů Harley Quinn.

Joker

Joker je zločinec, který vždy přitahuje pozornost. Postava Jokera je inspirována hrací kartou žolíka a během posledních desetiletí se její vzhled ve filmech, videohrách a komiksech často měnil. Právě z tohoto důvodu existuje celá řada různých kostýmů Joker. Nám se však nejvíce líbí právě tento.

Želví ninja

Leonardo, Donatello, Raphael a Michelangelo. Toto jsou Želví ninja. Mutantští superhrdinové, kteří se do boje proti padouchům vydávají z kanálů.

Stačí si jen vybrat svého oblíbeného Želvího ninju a jeho zbraň: Meče nindžató, nunčaky, trojzubé dýky sai či dřevěnou hůl bo.

V tomto videu se můžete podívat na to, jak se jako Želví ninja namalovat:

Strážci vesmíru

A nakonec zde máme naše oblíbené Strážce vesmíru. Jedná se u skupinku mladých hrdinů, kteří se při boji s mimozemskými padouchy za pokřiku „morfujeme!“ transformují ve Strážce vesmíru.

Pokud jste fanouškem těchto hrdinů, neexistuje nic lepšího než tento kostým Strážce vesmíru: skládá se z celotělové (včetně hlavy) elastanové kombinézy, která vám, ačkoliv je těsně upnutá k vašemu tělu, dovoluje volně se pohybovat!

Have fun!