Skip to content

Novoroční dekorace: nápady na nezapomenutelný Nový rok

Užijte si letošní oslavu Nového roku jako nikdy předtím. Vyberte si takové novoroční dekorace, které se vám budou líbit, a které vašemu domovu dodají potřebné novoroční kouzlo.

U nás ve Funidelii najdete veškeré novoroční party dekorace, které budete potřebovat. Rozhodli jsme se s vámi podělit o několik nápadů, díky kterým se vaše novoroční party vryje do paměti opravdu celé rodině. Zažijete tu nejlepší oslavu Nového roku na světě!

Ideální dekorace pro oslavu Nového roku

Pro vskutku velkolepou oslavu Nového roku musíme vzít v potaz mnoho detailů. My se s vámi nyní podělíme o nápady, jak připravit tu nejlepší novoroční party a jaké dekorace k tomu použít.

    • Novoroční dekorace: girlandy, stuhy a balónky na rozlučkové party s uplynulým rokem zaručeně nesmí chybět. Naše dekorace kombinují zlatou či stříbrnou barvu s černou a bílou a s větami jako „Happy New Year“ nebo „Happy 2020“. Stejné nápisy nabízíme také v podobě girland či balónků. K dispozici u nás najdete také fóliové balónky ve tvaru číslic a písmen, ze kterých si můžete poskládat libovolnou větu.

    • Novoroční nádobí: nesmíme zapomenout, že ve veledůležitou noc, jakou ta novoroční bezesporu je, je nutné postarat se také o dekoraci stolu a všeho, co budete k jídlu či pití během tohoto svátku potřebovat. Sklenice, talíře, ubrousky, příbory a dokonce také ubrusy. K dispozici jsou také další stolní dekorace, například v podobě hvězd.

    • U nás ve Funidelii najdete různé kolekce nádobí a dekorací, které kombinují různé barvy, tvary (šestiúhelníkové, čtvercové či kulaté talíře) a typy písma, takže si na své přijde opravdu každý. Od krásných kombinací modré a zlaté v kolekci „Happy New Year Collection“ až k okouzlující kolekci „Black & Gold Glitz & Glamor“, které mistrně mísí černou a zlatou barvu. A na výběr je mnoho dalšího!

    • Party sety a novoroční party: slavným novoročním party nesmí nic chybět. Nachystali jsme si pro vás mnoho příkladů, kterými se můžete při dekoraci své party inspirovat. Nesmí chybět čepice, náhrdelníky, kravaty, čelenky a mnoho dalšího. Máme skutečně originální party sety, jako například Happy New Year party set s těmi nejlepšími čepicemi a diadémy s potiskem „Happy New Year“, party frkačkami a červenými a stříbrnými stuhami.

    • Na novoroční party také nesmí chybět konfety, takže jsme si pro vás připravili vystřelovací konfety zlaté, stříbrné nebo vícebarevné, kterými můžete svou party posunout o úroveň výš.

    • Fotky: vyberte si z fotodoplňků pro ty nejlepší památeční fotky. Od novoročních forodoplňků s motýlky, čepicemi a sklenicemi na šampaňské až k setům s fotodoplňky na téma kino či disko.

Vše zmíněné můžete libovolně kombinovat a vytvořit si tak zcela originální slavnostní atmosféru. Sice jsme toho již zmínili dost, ale stále bychom vám rádi navrhli několik dalších nápadů pro skvělou oslavu Nového roku. Tematické party jsou skvělým způsobem, jak si konec letošního roku pořádně užít.

Tematické novoroční party

Skvělou volbou pro oslavu nového roku je tematická novoroční party. Zde najdete ty nejlepší tipy a nápady na tematické party. Uspořádejte tu nejlepší party za pomoci kombinace novoročních speciálních dekorací, jakými jsou například tyto:

  • Party se zaměřením na specifickou dekádu: vyberte si svou oblíbenou dekádu dvacátého století a vytvořte pro své hosty zcela jedinečný zážitek. Objevujte dekorace a kostýmy na naší webové stránce. Od gangsterů a kabaretních dívek dvacátých let až k disko stylu let sedmdesátých. Můžete se také obklopit stylem pin-up čtyřicátých let, nebo se ponořit do světa Pomády a rock and rollu let padesátých. Přečtěte si tento zajímavý článek, ve kterém radíme, jak uspořádat tematickou party specifické dekády.
  • Party se zaměřením na určitou barvu: může být další skvělou volbou pro novoroční dekorace. Cílem takovéto party může být sladění všech dekorací a nádobí do jedné nebo několika barev. Takovouto party můžete ještě vylepšit tím, že se celá vaše rodina oblékne do stejné barvy. Stačí jen vybrat barvu nebo barvy, které se vám líbí, a my se postaráme o zbytek! Veškeré dekorace: girlandy, balónky, papírové vějíře či stuhy. A veškeré nádobí: talíře, příbory, sklenice, ubrousky, ubrusy atd.
  • Kostýmové party: chceme se s vámi podělit o nás poslední nápad – kostýmová party pro celou rodinu. Kostýmovou party můžete nechat ve volnějším stylu – každý si vybere svůj vlastní kostým, nebo můžete kostýmy naopak omezit na určitý seriál či film. Tématem kostýmové party mohou například být superhrdinové či Disney filmy.  A abyste na nic nezapomněli, rozhodli jsme se vám sepsat tento příspěvek s nápady na to, jak uspořádat kostýmovou party.

Happy New Year!