Skip to content

Sexy Halloweenské kostýmy, které vrátí smrt do života

Jako ženy se všechny ráda cítíme krásné. Také se rády převlékáme a bavíme o nejděsivější noci v roce. Takže jsme tvrdě pracovali, abychom vám mohli nabídnout jedinečnou a exkluzivní řadu těch nejvíc sexy Halloweenských kostýmů – svůdných a plných ženskosti. Chcete se podívat? neodcházejte od monitoru a udělejte si na příští Halloween pár poznámek. Pokud sháníte dámské kostýmy nic podobného nikde jinde nenajdete!

Sexy kostýmy kostlivců

Pokud chcete být na Halloweenské party opravdová kost, není nic lepšího, než se převléct za sexy kostlivce. S krátkými černými šaty a bílou barvou na látku (nebo barvou, svítící ve tmě) vznikne úchvatný kostým.

Sexy kostýmy ďáblice

Zpovídat se ze svých hříchů patří dávno do minulosti. Peklo je tu od toho, abyste si v něm užívali – a to půjde nejlépe v proklatě sexy kostýmu ďáblice. Klíčem je červená barva. Krátké minišaty, jakkoli obepnuté, nebo sukýnka spolu s rohy a vidlemi budou stačit na to, aby se z vás stal velmi atraktivní démon.

Sexy kostýmy upírky

Ačkoli si myslíte, že upíři se přeceňují, zabořit zuby do něčího krku nikdy nevyjde z módy. Ujišťujeme vás, že s kostýmem sexy upírky budete slavit triumf, ale budete k tomu potřebovat i trochu šikovnosti. Především na vytvoření vlastního líčení.

Budete potřebovat jen sukni a černý nebo červený korzet a máte hotový outfit. Pokud toužíte po něčem luxusnějším a autentickém, můžete přidat drakulovský, gotický límec. A nezapomeňte, že vám nesmí chybět tesáky a krev.

Sexy kostýmy čarodějnice

Chcete, aby na Halloweenu každý podlehl vašemu kouzlu a magii? Pak si vyberte některý z těchto sexy kostýmů čarodějnice. Je to pravděpodobně nejužitečnější kostým a jeden z těch, který si o svátku mrtvých každý zamiluje.

Černý, fialový, nebo jakýkoliv jinak barevný kostým, nejlépe s nadýchanou sukní, čarodějnický klobouk a koště postačí, aby byl na party každý okouzlen.

Sexy kostýmy zombie

Ve světě oživlých mrtvol jsou nekonečné možnosti, jak se obléct: zdravotní sestra, policistka, studentka, vězenkyně, jeptiška, kuchařka, námořnice, nebo cokoliv jiného, co vás napadne. Vytáhněte z šatníku krátké šaty – na barvě nezáleží. A podle druhu kostýmu přidejte nějaké doplňky, pomažte se krví a voilá! sexy zombie kostým je hotov, můžete vyrazit na oslavu!.

Horror is sexy!