Skip to content

Tipy na halloweenský make-up pro ženy

Chcete na příští halloweenské party vystrašit své kamarády? V tomto článku vám odhalíme několik tipů a triků pro ten nejstrašidelnější a nejrealističtější halloweenský make-up pro ženy.
Zranění, jizvy, krev a mnoho dalšího! Vzhled, který vystraší i ty největší odvážlivce. Připravte se na skutečně hrůzyplnou noc!

Halloweenský make-up pro ženy – základy

Prvním krokem je bezesporu výběr vhodného halloweenského kostýmu.Můžete se proměnit ve slavné postavy, jako je například Zloba, La Catrina z Día de Muertos či Mrtvou nevěstu. K dispozici jsou také obecnější kostýmy, jako je například zombie, kostlivec či upír… Ze stovek hollywoodských kostýmů si vyberte ten, který se vám líbí nejvíce (nebo ten nejstrašidelnější)!

Dalším krokem je vytvoření strašidelného make-upu, kterým všechny vyděsíte. U nás ve Funidelii máme veškerý halloweenský make-up pro ženy, který budete potřebovat. Určitě vám nesmí chybět tolik falešné krve, abyste jí mohli pokrýt své tělo, kostým a použít jej také k vytvoření falešných zranění a protéz. Díky latexovým protézám můžete dosáhnout efektu otevřených a zkrvavených zranění či jizev v různých formách. Můžete také vytvořit efekty popálení tváře, upířích kousnutí na krku atd.

A pro ještě realističtější a děsivější vzhled použijte také tekutý latex. Právě tento produkt se často používá ve filmech například k vytvoření starší kůže, různých falešných zranění (která vypadají skvěle v kombinaci s falešnou krví), popálenin a mnoho dalšího.

Kombinací bílého a černého make-upu můžete svému tělu dodat smrtelnou bledost, která je ideální pro kostýmy kostlivec, upír či čarodějnice. Budete vypadat skvěle! V závislosti na vašem kostýmu můžete také zvážit použití červeného make-upu, a to především pro kostým ďábel.

Pokud přemýšlíte nad zombie make-upem, najdete u nás speciální produkty, které vám pomohou dosáhnout vzhledu živých mrtvých. Vypouklé oči, zelená krev, zombie kůže, prořízlý krk a vše ostatní, co budete k terorizaci svých kamarádů na Halloween potřebovat.

Make-up Zloba

Zlá čarodějnice Zloba je jedním z těch nejhorších Disney padouchů, která je známá pro svou magii ve filmu Šípková Růženka. Černé šaty a zlověstně vypadající tvář jsou typickými vlastnostmi této zkažené postavy.

Pokud se chcete proměnit v tuto zlou čarodějnici, vyberte si kterýkoliv z těchto kostýmů Zloba. Vybrat si například můžete kostým, který Zloba nosila v animované pohádce Šípková Růženka, který je charakteristický fialovým pláštěm a vránou. K dispozici jsou také krásné černé šaty a rohy, které Zloba nosí ve filmu Zloba – Královna černé magie.

Nakonec budete potřebovat také make-up Zloba. V tomto tutoriálu je ukázáno, jak dosáhnout perfektního vzhledu. Je velmi důležité zvýraznit si oči, rty a určité oblasti vaší tváře (například tváře).

Make-up pro Sally z Ukradených Vánoc

Pokud milujete filmy Tima Burtona a každý rok na Vánoce si s radostí pustíte film Ukradené Vánoce, poté je pro vás tento kostým Sally perfektní volbou. Sally vypadá jako hadrová panenka v šatech, které jsou sešité z různého oblečení.

Nejdůležitější u Sally však je její tvář. Vhodný make-up zvýrazní její velké oči, řasy i jizvy ve tvaru stehů na rtech, krku a čelu. Zde je návod, jak dosáhnout realistického vzhledu z filmu Ukradené Vánoce.

Make-up Mrtvá nevěsta

Pokračujeme s tématem Tima Burtona a tentokrát vám představujeme další z jeho skvělých animovaných filmů – Mrtvá nevěsta. Protagonistkou tohoto filmu je Emily, která je napůl žena a napůl kostlivec žijící v zemi mrtvých. Emily se náhodou provdá za živého muže Viktora.

Pro dokonalé napodobení melancholického vzhledu Emily je nutné váš kostým Mrtvá nevěsta vhodně doplnit. Pomůže vám s tím tento make-up návod. Při aplikaci tohoto make-upu na tvář je nejdůležitější použít světlou barvu (například bílou či tyrkysovou). Poté vyznačte oči, oční víčka a řasy, které vašemu obličeji dodají smutný výraz. Make-up je vhodné dokončit malými zraněními na čele a levém líčku. Nyní vám jen chybí vhodný „mrtvý manžel“.

Make-up Día de Muertos: proměňte se v La Catrinu

Día de Muertos je velmi důležitý mexický festival, který je známý po celém světě. Lebky Catrina jsou symbolem nejen halloweenských, ale také všech kostýmových party. Kostým Catrina se většinou skládá z dlouhých šatů se sukní (typické jsou barvy černá, červená či hnědá). Nejzajímavějším na tomto kostýmu je však make-up Día de Muertos, a to nejen v černé a bílé barvě, ale také v jiných barvách.

V tomto návodu vám ukážeme, jak vytvořit make-up Catrina z Día de Muertos. Prohlédněte si krok po kroku, jak vytvořit dokonalou tvář Catrina, kterou na další kostýmové party všechny překvapíte.

Have fun!