Skip to content

Ledové království 2 Co se vaří v Arendelle?: nové šaty Elsa a Anna a mnoho dalšího

Oznámením pokračování Ledového království v březnu roku 2015 Disney splnilo sen miliónům fanoušků Elsy a Anny po celém světě. Již od vydání prvního dílu v roce 2013 jsou tyto princezny mezi dětmi nesmírně oblíbené.

Na pokračování jsme si museli počkat celkem dlouho, ale nyní jsme se konečně dočkali. Super!!

Proč se ale všichni ptají „Kdo navrhuje Else a Anně šaty?“, „Kdo je Samantha?“, „Založí Kristoff se Svenem kapelu?“. Na všechny vaše otázky odpověď bohužel neznáme, ale na některé ano.

Dabing bude stejný jako v prvním filmu

Zpěvačky Kristen Bell a Idina Menzel, které se zhostily hlasů Anny a Elsy si svoje účinkování zopakují i v letošním pokračování. Oficiální verze „Far beyond“ je nazpívaná kapelou Panic at the Disco. Již jste to věděli?

Co však prozatím není jasné je, jestli se po velkém úspěchu písně „Lost in the Woods“, kterou Kristoff zpívá v lese společně se Svenem, tyto dvě postavy rozhodnou nastartovat pěveckou kariéru a založit svou vlastní kapelu.

Elsa si rozpustí vlasy a Anna změní svou image

U těchto dvou princezen jsme doposud byli zvyklí na jejich typické severské copy: Elsa měla jeden velký blonďatý a Anna zase dva, které odkazují na její mladší věk. V letošním pokračování však bude mít Anna vlasy rozpuštěné, což má zobrazovat její dospělejší charakter. A ačkoliv bude mít Elsa po většinu filmu svůj typický copánek, občas si své dlouhé platinově blonďaté vlasy také rozpustí.

Kdo je Samantha?

Pokud jste již Ledové království 2 viděli, jistě víte, o kom je řeč, a pokud ne… dále již nečtěte, protože bude následovat spoiler! Nevíme, proč Olaf Samanthu ve filmu zmíní, co ale víme je, že Josh Gad (herec dabující Olafa v původní verzi) se s ní již setkal, a že se jedná o zaměstnankyni Disneyho světa. 🤣

Kdo navrhuje Else a Anně šaty?

Na světě neexistuje lepších návrhářů šatů pro princezny, než těch pracujících pro Disney. V Ledovém království 2 tito návrháři opět posunuli laťku o trochu výš. Sestry se ve filmu představí v několika různých modelech šatů pro několik různých příležitostí: například během počátečních oslavy, v noci či během jejich dobrodružství… Ačkoliv se tak na první pohled nezdá, tyto šaty jsou propracované až do těch nejmenších detailů. Pro malé fanoušky Ledového království nebylo náhodě ponecháno nic.

A taková je evoluce Anniných šatů v obou filmech.

Ať už vaše malá princezna dává přednost Else nebo Anně, nemusíte mít starost, protože ve Funidelii jsou tyto kostýmy z Ledového království 2 již k dispozici. Šaty jsou dostupné ve svých klasických či deluxe verzích a očekáváme, že právě šaty Elsy a Anny se na Vánoce stanou velkým hitem.

Design kostýmu Elsy obsahuje 4 designové elementy sukně s pláštěm z látky tulle a ramenní vycpávky, které se pyšní stejným designem, jako již zmíněná sukně. Kostým Anny z Ledového království dvě je v černé barvě se sametově fialovou vestou, která zároveň slouží jako cestovní plášť. Tyto kostýmy si určitě zamilujete!

Nové šaty v Ledovém království 2 však nemají pouze Elsa a Anna, ale také Kristoff. Jakožto partner princezny z hradu Arendelle musí jeho oblečení vystihovat jeho důležitou pozici.

Pokud jste již v kině při sledování tohoto nového filmu poskakovali nedočkavostí, až budete mít jeden z těchto kostýmů doma… Podívejte se na toto video s našimi oblíbenými postavami.