Skip to content

Domácí kostýmy s tylem: čarodějka, duch nebo kostým dýně s tylovou sukní a další vlastnoruční nápady

A je tu Halloween! Ta děsivá říjnová noc, kdy zombie vylézají z hrobů, duchové se procházejí prázdnými domy a dýně si obléknout svou nejstrašidelnější masku. A je to také noc ve které se převékáme do kostýmů a jdeme se bavit s přáteli, kdy děti nasbírají sladkosti na celý zbytek roku a kdy si připomínáme všechny, kteří s námi již nejsou.

Takže, nespěchejte a vychutnejte si to. Zde vám přinášíme pár nejlepších kostýmů s tylovou sukní na letošní Halloween, stejně jako pár nápadů a návodů na domácí výrobu, aby byl váš převlek nezapomenutelný.

Kostým dýně s tylovou sukní

Vyrobit si kostým dýně je snadné. Můžete si vybrat některou z těchto oranžových tylových sukní a dokonce je i různě zkombinovat ve zbytku outfitu. Zbytek je na vás: černé nebo oranžové tričko s obličejem dýně – nebojte se vyzkoušet i různé tóny zelené nebo si upravit dýňový kostým na příští rok. Postačí vám jen trocha fantazie!

A pokud máte odvahu si ze sebe udělat legraci, můžete se na letošní strašidelnou noc obléknout do nafukovacího kostýmu dýně.

Kostým čarodějnice s tylovou sukní

Chcete si vyrobit domácí kostým čarodějky s tylovou sukní? Budete potřebovat jen černou tylovou sukni, a trochu extra pruhů tylu navíc – v případě, že chcete kostýmu dodat barvu. Můžete také použít pruhované punčochy, koště, klobouk a černou košili, což bude zásadní pro správně strašidelný vzhled.

Kostým ducha s tylovou sukní

Možná, že jste poměrně duchaplní – a pak se vám jistě bude líbit tento doma vyráběný kostým. S pomocí bílého trička a tohoto snadného návodu si vytvoříte vlastní, jedinečný kostým ducha. Vystřihněte si tuto šablonu z Pinterestu, obkreslete na tričko a vymalujte černou barvou na textil.

Pak si oblékněte bílou tylovou sukni a máte oblek, podobný tomu na obrázku níže!

Co tedy říkáte na naše nápady na doma vyráběné kostýmy na Halloween? Tylová sukně je vždycky skvělý nápad na dokončení převleku, ať už se jedná o karneval nebo Halloween. Nápady můžete čerpat ze spousty postav: čarodějnice, duchové, dýně a spousta dalších jako třeba kostlivci, nebo některé postavy z hororových filmů. Tyto dětské kostýmy se navíc snadno dají převést do verze pro ženy, jak je vidět na několika fotkách ve článku. Hlavní je dobře se bavit a pořádně někoho vystrašit!

Horror is fun!