Skip to content

Domácí Halloweenské převleky: Strašidelný vzhled na Halloweenskou noc

Hledáme domácí Halloweenské kostýmy

Omezený rozpočet na Halloween? Žádný problém! Nic vám nezabrání užít si nejstrašidelnější noc v roce jak se sluší a patří, takže vám dnes představíme několik nápadů na skvělý Halloweenský převlek aniž byste museli sáhnout hluboko do kapsy. Můžete to zvládnout sami nebo znovu recyklovat to, co už máte doma. Stačí pečlivě přemýšlet, tak pojďmě na to, a povězme si o domácích Halloweenských kostýmech.

Převlek kostlivce

Pro přípravu potřebujete černé a bílé tričko. Navlékněte jedno přes druhé a udělejte zářezy, které vypadají jako žebra. Můžete použít potisk nebo si vytvořit vlastní vzor, pokud jste šikovní s nůžkami.

Přidejte make up v bílých a černých barvách a tak svůj převlek kostlivce dokončete do detailu.

Zombie kostým

Dalším nápadem na doma vyráběný Halloweenský kostým je vlastnoruční zombie převlek. Jakékoli oblečení, které si přejete stačí potřísnit krví a trochu potrhat na cáry… a zombie klátivá chůze se postará o zbytek.

Můžete také použít jakýkoliv starší kostým, který jste si oblékli v minulosti a o kterém víte, že už ho nebudete v budoucnu potřebovat. Stačí pár řezanců a trocha falešné krve, protože jakákoliv profese nebo postava se může proměnit v zombie. Nejdůležitější je pak samozřejmě kvalitní zombie makeup, ale pokud nemáte dostatek času vždycky si můžete nasadit děsivou masku nebo nějaké charakteristické protézy a rány, jako na našich obrázcích.

Kostým ducha

Opravdu vám to usnadňujeme, že? Vezměte starý velký kus látky, jakou najdete v některých domech, dejte do něj hlavu a váš kostým ducha je hotový! Víte o něčem rychlejším a levnějším_ Nezapomeňte na pár děr, ať v kostýmu vidíte před sebe.

Ale pokud místo proměny v ducha chcete raději duchy lovit…vždycky můžete sáhnout po některém z těchto kostýmů Krotitelů duchů.

Dýně

Základní věc na Halloween, to jsou dýně. Kulaté nebo dlouhé, ať jsou jakékoli, když nějakou vidíme, musíme ihned myslet na nejstrašidelnější noc v roce.
Teď si můžete vyrobit svůj vlastní kostým dýně. Budete potřebovat oranžové tričko, na které si nakreslíte oči a pusu typické pro vyřezávané dýně, nebo udělat pár děr (vezměte si černé tričko nebo tílko dospod(, oranžové nebo pruhované punčochy (černo oranžově) a pěkné líčen: roztomilé nebo děsivé, cokoli se vám líbí víc. Podívejte se na tento tutorial s líčením ve stylu dýně.

Wednesday Addamsová

Podívejte se, jak je tento Halloweenský převlek snadný. Abyste si vyrobili svůj vlastní Wpřevlek Wednesday Addamsové, postačí vám zaplést si vlasy do copů (pokud máte dlouhé vlasy, pokud ne, paruka se o to postará), obléknout si sukni a černý svetr (nebo šaty) s bílou košilí vespod, a velmi bledý makeup na tvář, k tomu černé oči a rty. Oh, a nezapomeňte: Na fotkách se neusmívat!

Mumie

Když mluvíme o domácích převlecích, nesmíme zapomínat na mumie – nápad, který vás zachrání, pokud vás opravdu tlačí čas nebo rozpočet.

Nejlevnější možnost, jak si připravit kostým mumie je použít toaletní papír. Myslete ovšem na to, že je velmi křehký a jemný a nejspíš nevydrží celou noc. Můžete si také koupit látku a ovinout si její pásy okolo svého těla.

V každém případě bude cena minimální, a budete mít okamžitě hotový kostým. Dospod se oblékněte do bílého oblečení a omotejte se materiálem dle vlastního výběru. Namalujte si oční důlky, ušpiněte se…a jste připraveni!

Už víte, jak se obléknete na příští Halloween?

Jak vidíte, nemusí to trvat dlouho a můžete použít věci, které máte běžně po ruce a přidat doplňky a ideální Halloweenský makeup které se postarají o dokonalý kostým na oslavu.Je to hlavně o tom se bavit, a to si určitě užijete!

Horror is fun!