Skip to content

5 nápadů na doma vyráběné dekorace na Halloween. Téměř tak levné, jako na někoho vybafnout!

Každý rok slavíme Halloween častěji s přáteli a rodinou – je to správná příležitost jak si užít prima večer a beztrestně někoho postrašit! Proto v tomto článku najdete snadné a zábavné nápady na domácí tvoření pro Halloween abyste si mohli vyzdobit svůj dům na nejstrašidelnější noc v roce. Ohromte každého nejoriginálnějšími Halloweenskými dekoracemi!

1. Je obsazeno?

Pro výrobu této Halloweenské dekorace na WC potřebujete černý kraton a nůžky. Vyřízněte Vyřízněte siluetu příšery jakou si přejete, zdvihněte vršek nádržky a pak ji přilepte k rámu Váš ‘vetřelec’ bude připraven vyděsit návštěvníka snadno a v tu pravou chvíli.

POTŘEBUJETE: Černý a bílý karton a nůžky

2. Mami, někdo je v kuchyňské skříňce!

Náš favorit! ‘Hlava ve sklenici’ je dokonalý způsob, jak vyděsit vlastní maminku. Můžete si vyrobit vlastní obrázky podle kroků, které jsou vysvětleny jeden po druhém nebo si stáhnout fotku z tohoto odkazu.

Budete také potřebovat velkou sklenici a zelenou, žlutou nebo jinou barvu, pokud chcete obarvit vodu. Zatavený obrázek dejte dovnitř sklenice a jste hotovi. A máte nového spolubydlícího!.

POTŘEBUJETE: Zatavenou fotku a průhlednou sklenici

3. Malý návštěvník

Tato domácí Halloweenská girlanda je snadná na výrobu a vypadá cool – dokonalé tvoření pro deštivé a studené dny.

Na výrobu netopýrů budete muset nabarvit polystyrenové kuličky černou barvou, přilepit předem vystříhaná křídla z kartonu a nakonec nalepit oči. Na duchy budete spojovat kuličky s papírem nebo látkou společně se špendlíkem a zavěsit figurky na provázek.

POTŘEBUJETE: Polystyrenové kuličky, papír nebo látku, karton, samolepky očí a špendlíky

4. Stopa po vrahovi

Toto je asi nejjednodušší dekorace ze všech. Vytvoříme si totiž zakrvácený ručník, na který potřebujete…jenom to. Ručník a trochu krve (falešné krve, samozřejmě). Není to žádná věda.

Mimochodem, falešná krev většinou nebarví trvale, takže pak můžete ručník jednoduše umýt a bude zase čistý. Důležité je, že vyděsíte každého návštěvníka koupelny.

Můžete to zkusit i se zástěnou sprchového koutu, nebo nechat krvavé otisky na materiálu vany.

POTŘEBUJETE: Bílý ručník a falešnou krev

5. Úkryt pro čarodějnici

Pokud chcete aby váš dům napadla invaze čarodějnic, (a věřte nám, nemluvíme o vaší tchýni), tyto nohy čarodějnic se o to postarají.

Pro vytvoření jedinečného efektu potřebujete jen pruhované ponožky, špičaté černé boty a karton, který napodobí nohu čarodějnice. Můžete To create this unique effect, you will need some colored striped socks, pointed black shoes and a cardboard to simulate the leg of a witch. You can place those as you see in the pictures below, or any way you want.

POTŘEBUJETE: Barevné ponožky a černé boty

Tyto domácí nápady jak si vyzdobit dům na Halloween a překvapit a vystrašit své sousedy.

Také si můžete na našem webu přečíst spoustu dalších návodů na to, jak ozdobit domov a proměnit ho v dům hrůzy.

Horror is fun!