Skip to content

Halloweenské dekorace, které na strašidelné party nesmí chybět

Takže, myslíte si, že víte, jak vyzdobit svůj dům na Halloween? Ha! Nenechte se vysmát…

Pokud chcete porazit souseda a letošní Halloween být nejlepší, ČTĚTE DÁL!

Na organizování Halloweenské party se musíte dobře připravit, a protože my sami dobře víme, jak snadné je nechávat vše na poslední chvíli, přinášíme vám tento příspěvek o Halloweenských dekoracích se spoustou nápadů, které vám možná pomohou!

Pro začátek stačí pořídit si klasické dekorace jako dýně, pavučiny, krev, svíčky a lebky, stejně jako děsivé doplňky. Ale jak říká Jack Rozparovač: “Pojďme na to kus po kuse.”

Venkovní dekorace

Zahrada

Pokud máte zahradu nebo terasu, můžete se na tom místě opravdu vyřádit, protože hosté výzdobu uvidí jako první a navíc můžete vyděsit i náhodné kolemjdoucí. Hosté pak budou netrpělivě čekat, co uvidí dál. nejběžnější věc je vytvořit hřbitov s náhrobky, pár mrtvolami, vylézajícími z trávníku, vyřezanými dýněmi, duchy, varovnými cedulemi a podobně.

Pokud trávník správně zaléváte, můžete mít štěstí a uvidíte pár zombies, se kterými bylo nahráno video Thriller od Micahela Jacksona a pokud ne, počkejte, až se někteří hosté po půlnoci dostanou do nálady. Pak určitě ano.

Fasáda

Druhým krokem je průčelí domu, které je velmi důležité, zvlášť okna a dveře. Na dveře doporučujeme tento příspěvek, kde najdete 25 nápadů, jak vyzdobit hlavní dveře vašeho domu na Halloween.

Pokud nemáte náladu na tvoření, nabízíme vám rychlé alternativy z našeho obchodu.

Na druhou stranu můžete využít výhodu a vytvořit si Halloweenskou dekoraci v oknech tím, že do nich umístíte stíny z černého kartonu na bílém pozadí, kterým bude procházet světlo z interiéru. Můžete vytvořit zbraně, kočky, zavěšené hlavy, cokoli, co vás napadne! V tomto příspěvku se dozvíte, jak přesně na to.

Další výborný nápad je hrát si se světlem, nejen tak, že umístíte světelný zdroj do jiného prvku dekorace, například nasměrujete zahradního osvětlení na mrtvolu, zavěšenou na stromě, nebo umístíte světlo do vyřezané dýně, ale také si pohrajete s vnitřním osvětlením a barevnými žárovkami, jako je modrá nebo červená.

Interiér

Perfektní! Teď, když jsou hosté správně vystrašení, byla by škoda polevit v úsilí. Teď, když už se hosté nebrání a myslí si, že horší to být už nemůže, tak se zatraceně mýlí, protože vám ukážeme úžasné nápady na to, jak si o Halloweenu děsivě vyzdobit vnitřek domu.

Aby bylo zdobení snadné a – proč by ne – ušetřili jste trochu peněz, soustřeďte se na místa, kde se hosté budou pohybovat a v některých pokojích nechte méně dekorací. Proto doporučujeme následující zóny.

Koupelna: nic pro strašpytly (a lidi se slabým srdcem)!

Ať už si to přiznáte, nebo ne, tohle je místo, kam zavítá každý, takže by dekorace měla být co nejstrašidelnější jak to jen jde.

Naplňte vanu trochou vody a nalijte do ní falešnou krev smíchanou s vodou, potřísněte zeď, a pokud chcete, dejte za závěs maketu uříznuté hlavy.

Na koupelnové zrcadlo můžete dát krvavé otisky rukou, ať už je uděláte sami, nebo si koupíte nalepovací, pokud nechcete zrcadlo ušpinit.

Mýdlo na ruce udělejte “trochu nechutné”, například nalepením kusů lidského těla, jak vidíte na obrázku, které napodobují uši, prsty nebo oči.

Jídelna

Toto je jedna z nejdůležitějších místností, protože v ní budete trávit většinu času během party. Proto musí být dekorace děsivé, ale ne natolik, aby se hosté v jídelně cítili nepříjemně nebo znechuceně.

Pokryjte jídelnu pavučinami a do koutů dejte malé pavouky. Nábytek zakryjte prostěradly pro dodání iluze, že v domě straší a že ho chráníte proti zašpinění jinými věcmi. Dokončete iluzi několika dýněmi a lebkami na poličkách.

Výzdobu dotáhněte uschlými, ozdobenými větvemi se strašidelnou tematikou jako jsou pavouci, dýně, pavučiny…Děti vám před oslavou mohou pomoci, bude to zábavná aktivita pro celou rodinu. Svíčky a svícny také nesmějí chybět, aby bylo osvětlení tlumené a hodilo se k Halloweenu. Případně můžete některou lampu zakrýt oranžovým nebo černým stínítkem.

V jídelně jsou samozřejmě důležité příbory a věci jako ubrus. Černé ubrousky, stylové sklenice nebo středové dekorace jsou skvělá věc. Tady nabízíme několik tipů, které vám mohou pomoci:

Ubrusy

Jíst přece nechcete jen tak kdekoliv! Slušné vychování je základ.

Sklenice a kelímky

Pořiďte si kelímek nebo sklenici na pití krvavého elixíru nebo alkoholického nápoje, který způsobí, že se alespoň jeden host bude chtít vyplížit z vašeho domu.

Dýně

Předveďte svoje umělecké schopnosti a naučte se vyřezávat dýně do vtipných a originálních tvarů.

Ale pokud to neumíte, nebo jste jednoduše líní, vždycky si můžete pořídit pár dekorativních dýní.

Svícny

Bojíte se svíček, že by mohly zapálit váš dům? Žádný problém, nabízíme tyto bezpečné, děsivé svícny.

Lebky

S lebkami každý ocení krásu vašeho interiéru, o které každý mluví a všichni si jí všimnou. Ozdobte je, ať si každý všimne také vnitřní krásy zesnulých.

Chodba

A jako poslední bod nemůžete minout chodbu, skrze kterou vaši hosté musejí projít, aby se dostali na různá místa v domě. Základem v chodbě jsou pavučiny. Také ozdobné prvky na zdech, jako jsou strašidelné fotky, hmyz atd.

Se všemi těmito tipy připravíte svůj dům na dokonalou Halloweenskou oslavu, kde bude zaručený strach i zábava, a i když o tom někteří hosté pochybují, vždycky se můžou zůčastnit příštího roku jako dekorace.

Horror is fun