Skip to content

Jak se obléct jako Sally a Jack Skellingtonovi z Ukradených Vánoc

Kostým Sally a Jacka: Ukradené Vánoce

Inspirovali jsme se tajemným filmem Tima Burtona, Ukradené Vánoce, a hlavní ženskou postavou příběhu, Sally, abychom připravili tento tutorial make-upu. Přinášíme vám nejlepší tipy a nápady pro váš kostým Sally z Ukradených Vánoc a, pochopitelně, její bláznivé lásky, Jacka Skellingtona. Dokonalý kostým na příští Halloween!

Jak vzhledu dosáhnout

Hlavní věcí pro tento Halloweenský makeup je vytvořit falešné oči, které napodobují oči kreslené postavičky. Jsou obrovské a mají enormní obočí, charakteristické pro postavičky Tima Burtona.

Řiďte se těmito kroky ve výukovém videu líčení od Sary G a podívejte se, že je to snazší, než jste si mysleli.

  • Krok 1: Přetřete si obočí makeupem a zafixujte průhledným pudrem. Pak dokončete líčení zbytku obličeje.
  • Krok 2: Doplňte trochou fialových a modrých očních stínů, abyste napodobili vzhled protagonistky.
  • Krok 3: Pro vytvoření enormně velkého falešného oka musíte nakreslit obočí vysoko na čele a vyplnit část mezi okem a jím modrými a fialovými stíny.

  • Krok 4: Skutečné oční víčko potřete vodovou barvou, spodní i horní.
  • Krok 5: Naneste do ohybu očního víčka bohaté umělé řasy a pak udělejte černou linku, která ohraničuje falešné oko.
  • Krok 6: Rty si natřete červenou a černou barvou, a přidejte stehy.

  • Krok 7: Modrou barvou dokončete napodobení stehů na panence.
  • Krok 8: Nasaďte si paruku, přiloženou ke kostýmu a jste připraveni na Halloween!

Kostým

Na Funidelia najdete různé verze kostýmu Sally. od těch, které jsou věrné filmové verzi, s dlouhými, rovnými šaty, až po verze s flitry a třpytkami, pro “luxusnější” vzhled. Vyberte si, který se vám líbí nejvíc.

Pokud si chcete vyrobit vlastní kostým Sally, trik je v tom najít šaty, které už máte doma, vystřihnout požadovaný tvar trojúhelníkovitých dílů na sukni a rukávech, koupit zbytky černých, fialových, modrých, žlutých a oranžových látek, a dát se do díla.

Pokud nenajdete přesný potisk, můžete fixou nebo popisovačem nakreslit kruhy, proužky a stehy vlastnoručně.

Doplňky

Oba kostýmy, které vidíte v Ukradených Vánocích v tutorialu od Sary G a na našich stránkách zahrnují Paruku Sally.

Pokud ale máte chuť si vyrobit vlastní paruku, tady je super snadný trik. Protože hlavní hrdinka je hadrová panenka, její vlasy jsou vyrobené z vlny. Takže stačí nastříhat vlákna vlny z červeného klubíčka. Nechte je dlouhé, protože pěšinku nosí Sally uprostřed. Abyste pěšinku napodobili, můžete vlnu ručně nebo na stroji přišít ke kousku filcu. Na Pinterestu najdete spoustu tutorialu, kde se dozvíte, jak dosáhnout takovéhoto vzhledu:

Detaily

Samozřejmě by vám neměl chybět Sallyin vyvoleny, tede Jack. Převlékněte se do kostýmů jako pár a vyhrajte cenu za nejkrásnější dvojici.

V tomto případě ukazujeme kostým Jacka Skellington s Chico Morenou na videu a další možnosti, jako je maska nebo motýlek ve tvaru pavouka, které dotáhnout kostým do konce.

“Dýňový král” nosí černý frak a sako s bílými a černými pruhy, a na hlavě má bílou lebku.

Končený vzhled

A tady jsou naši známí ve svých fantastických kostýmech z Ukradených Vánoc. Proměňte se v Jacka a Sally a ukažte, že hadrová panenka a kostlivec jsou plní života a umějí se bavit!

This is Halloween!