Skip to content

Skupinové Halloweenské kostýmy

Říjen je tu a s ním přichází strašidelná Halloweenská noc. A co může být lepšího, než ho oslavit s těmi, kteří jsou stále naživu: přáteli, rodinou, atd.! Pokud nechcete, aby vás poznala vlastní babička, navrhujeme tyto nejstrašidelnější Halloweenské kostýmy pro skupiny lidí, například party přátel.

Jestliže ještě pořád nevíte, v jakou příšernou nestvůru se spolu s kamarády proměnit, aby vás nikdo nepoznal, máme pro vás ty nejlepší skupinové převleky.

Převleky ŽIvých mrtvých

Pokud máte vy i vaši přátelé rádi zombie styl, není nic lepšího, než vyrazit do ulic a všechny vyděsil ve stylu slavného televizního hitu Živí Mrtví spolu s partou čerstvě infikovaných zombíků.

V každé skupině je velitel, chytrák, a my máme ty nejlepší kostýmy pro každého z nich. Kostým Ricka Grimese pro namyšleného vedoucího, kostým Doktora pro kamaráda nerda, převlek zombie holčičky, pro roztomilou malou princeznu…

Pokud máte omezený rozpočet a chcete si vyrobit vlastní domácí kostým bez nutnosti spousty přemýšlení, máme ty nejúžasnější zombie masky ve kterých každého nemilosrdně vystrašíte.

A pokud máte chuť na přípravu toho nejlepšího zombie makeupu v historii, tady je výukový tutorial od Sary G, kde vám do detailů vysvětlí všechny tipy a triky, které musíte znát pro nalíčení nejkrásnější oživlé mrtvoly.

Kostýmy Addamsovy rodiny

Pokud budete letošní Halloween spolu s rodinou, není nic lepšího, než si při vymýšlení kostýmů vzpomenout na strašidelnou Addamsovu rodinu.

Ve Funidelia máme ty pravé kostýmy pro vás a vaši rodinu. Vybere si úplně každý! Gomez, Morticia, Fester, Pugsley a dokonce i Wednesday. Máme kostýmy všech postav z Addamsovy rodiny. Jediné, co v naší nabídce chybí je Cousin Itt a Věc.

Kostýmy čarodějnic

Pro ty, kdo rádi nechávají všechno na poslední chvíli, kostýmy čarodějů a čarodějnic vás nikdy nezklamou. Vy i vaši přátelé se můžete převléknout každý za jinou čarodějnici či kouzelníka, s jinou barvou, nebo s jinými nadpřirozenými schopnostmi, které okouzlí všechny ve vašem okolí. Tyto dívky si užívají strašidelný čas, užijte si ho také, a nechte svou něžnou stránku na jindy.

Hudebníci a celebrity

Pokud máte spolu s přáteli slabost pro hudbu a chcete si na Halloween připravit něco neobvyklého, jeden z nejlepších nápadů je převléknout se za zemřelé celebrity a hvězdy hudebního nebe, a tím je oživit. Vybrali jsme naše oblíbence: Amy Winehouse, Jimi Hendrix nebo Michael Jackson, se kterým využijete i naši verzi slavného hororového videoklipu Thriller. Každý člen party v jiném stylu nebo z jiné epochy nadchnou všechny milovníky hudby a tento den bude díky tomu skutečně nezapomenutelný.

Pokud navíc chcete zazářit jako velká hvězda, můžete kostým doplnit některou z našich paruk a převtělit se v samotného Kurta Cobaina nebo jedinečnou Janis Joplin.

Kostýmy padouchů. Ti nejznámější a nejzlejší

Pokud chcete někoho opravdu vystrašit, nejlepší způsob, jak to udělat je sestavit skupinku nejděsivějších a nejznámějších padouchů a záporných hrdinů v historii: Darth Vader, Maleficent, Voldemort, The Joker, Harley Quinn…

Očividně nemají nic společného, nicméně prohnilý charakter je ten největší kamarád.

Převleky vrahů

Nejchytřejší vrazi se zmocní vašeho těla a vytřepou z vás to nejhorší. Ujišťujeme vás, že si užijete kinematografický Halloween s nejděsivějšími hororovými převleky postav, které vám teď předvedeme: Freddy, Jason, Chucky, Michael Myers, Pennywise…

Happy Halloween!