Skip to content

Halloweenské kostýmy pro páry: Láska je zabiják, viďte?

Nejlepší Halloweenské kostýmy pro páry

Co může být lepšího, než propracovaný What can be more shocking in a party than a good Halloweenský kostým na party? Dva sladěné outfity, které se navzájem doplňují! Pojďme se tedy podívat na to, jak si vyrobit nejlepší Halloweenský kostým pro dvojice. Vyberte si partnera: manželku, manžela, přítelkyni či přítele…nezáleží na tom, kdo to bude, protože společně vytvoříte nestrašidelnější pár v nejúžasnějším kostýmu.

Jak toho docílíte? Je to jednoduché. Dáme vám několik tipů a nápadů na Halloweenské kostýmy pro páry na příští rok. Vhodné pouze pro dospělé!

Pro páry, které se to nebojí “rozseknout”

Ok. Možná to není, jak to vypadá, ale vy dva jste spolu šťastní. Nebylo by ale úžasně zábavné každého přesvědčit, že se chystáte rozseknout svůj vztah? Pak nás nenapadá nic lepšího, než tyto úžasné kostýmy Střihorukého Edwarda!

Nikdo nebude moct říct, že nedokážete rozstřihnout cokoliv, co si zamanete…I váš vlastní vztah! Žádný div, s těmito rukavicemi přece nemůžete dělat nic z toho, co spolu jiné páry provozují za zavřenými dveřmi.

Pro čerstvě sezdané nebo zasnoubené

Pokud se do toho chystáte praštit a stvrdit svůj vztah manželstvím, nebo pokud jste svatbu měli nedávno, co může být lepšího než svatební kostýmy zombie? Svým smyslem pro humor okouzlíte na každém večírku!

A máte se na co těšit. Kolikrát si asi poslechnete “teď se vzali, a už je to mrtvý vztah. Chudáíčci!”

V případě, že jste zasnoubení, si alespoň nanečisto vyzkoušíte svůj velký den. Kdo chytne hozenou kytici?

Pro ty, kdo milují dýně

Je známé, že dýně jsou hlavní Halloweenská dekorace.

Proč si ze sebe tedy neudělat legraci a nevyrazit jako pár v dýňových kostýmech vzdát poctu této zelenině? Trocha humoru pomůže rozproudit každou oslavu.

Pro největší zábavu

Další skvělý nápad je vzdát poctu úžasnému filmu Tima Burtona, Ukradené Vánoce a kostýmem k němu. Kromě toho, že se obléknete opravdu elegantně, budete mezi hosty budit pozornost zábavnými a zároveň cůůl doplňky. Kdo by si nepamatoval Jacka a Sally, slevné postavy z tohoto filmu?

Pro opravdu monstrózní páry

Příšery jako Frankenstein jsou v této děsivé noci všudypřítomné. Takže, pokud se připojíte ke klubu párových Halloweenských kostýmů, oblékněte se například jako Herman a Lily Munsterovi.

Další ikonickou a děsivou rodinkou je Affamsova rodina – všichni mají paranormální schopnosti a výjimečnou, ztřeštěnou osobnost. Bohatý Gomez Addams stále miluje svou elegantní manželku Morticii, a procházejí spolu láskou i neštěstím. S těmito kostýmy Addamsovy rodiny, se proměníte v nejděsivější manželský pár na celé oslavě.

Páry, které se zrovna tak milují jako nenávidí

Láska a nenávist: To je nejspíš něco, co k sobě pociťují například Harley Quinn a Joker. Tenhle párek podivínů je stále považován za nejlepší z DC světa, nikdy není jasné, kterým směrem se zrovna vydá.

Pro páry, žíznící po krvi

Dracula a jeho přítelkyně slaví Halloween s nadšením. Je to noc, kdy uspokojí svou touhu po krvi. A pokud chcete každého děsit svými ostrými tesáky, tento párový kostým bude pro vás nejlepší volbou.

Pro ty, kdo milují klasiku

Další nápad, který nikdy nezestárne je obléct se za čertici a ďábla. Nezapomeňte si přinést vidle!

Určitě si najdete tu nejlepší kombinaci, díky které zi užijete nezapomenutelný Halloween jako pár, mezi Halloweenskými kostýmy pro muže a Halloweenskými kostýmy pro ženy.

Horror is fun!