Skip to content

Jak zorganizovat tu nejlepší LOL Surprise narozeninovou oslavu?

Pokud jsou narozeniny vašeho dítěte již za dveřmi a vy stále nevíte jakou party pro ně zorganizovat, pomůžeme vám. Zorganizovat skvělou LOL Surprise narozeninovou party totiž nikdy nebylo jednodušší!

Co to ale LOL Surprise vlastně je? A na co byste si při organizaci tematické narozeninové party pro své dítě měli dávat pozor? Vše si nyní rozebereme dopodrobna.

Co je to LOL Surprise? A proč jsou tak úspěšné?

LOL Surprise jsou malé panenky s velkýma očima vyobrazené na balónku, který je zabalený do několika vrstev barevného papíru a doplněný různými kresbami. Samotné panenky pak disponují také drobnými doplňky.

Během posledních 3-4 let se LOL Surprise panenky staly jedněmi z těch nejpopulárnějších dětských hraček. Název těchto panenek nepochází z akronymu LOL (laugh out loud), kterým se na sociálních sítích vyjadřuje smích, ale ve skutečnosti znamená „little outrageous little“ (v překladu malé skandální dívky), jak vysvětlují jejich autoři.

Tajemstvím jejich úspěchu je bezesporu jejich faktor překvapení. Při vnějším pohledu na produkt není možné určit, jaká panenka či jaké příslušenství se v jeho balení nachází, což téměř vždy vede k překvapení! Očekávání, že se zrovna v tomto balení nachází přesně ta panenka, kterou potřebujete, je vzrušující.

Organizace narozeninové party LOL Surprise

Pokud jste se rozhodli pro organizaci narozeninové party v tomto tématu, je nejvyšší čas pustit se do toho. Pro pořádek si uvedeme ty nejdůležitější věci, na které byste určitě neměli zapomenout.

Pozvánky

Nejprve budete muset na oslavu pozvat všechny kamarády či kamarádky vašeho dítěte. Existuje snad něco lepšího, než k této události použít tematické narozeninové pozvánky? U nás ve Funidelii máme širokou nabídku LOL Surprise pozvánek, které si můžete upravit dle libosti a rozeslat všem přátelům. Nezapomeňte na pozvánku uvést datum, čas a místo konání oslavy, aby na ně nikdo nezapomněl.

LOL Surprise dekorace

Dalším krokem je výběr LOL Surprise narozeninových dekorací. Nezapomeňte, že budete muset vyzdobit všechny prostory, kde se bude oslava narozenin odehrávat, a to včetně stolů, kde se budou hosté občerstvovat. Na tyto věci byste měli myslet:

  • Dekorace prostor: Nezapomeňte vyvěsit girlandy, balónky a různé jiné druhy závěsných dekorací. Můžete také natisknout speciální narozeninové plakáty.

 

Kde takovéto dekorace sehnat? Vůbec se nemusíte bát, protože máme k dispozici širokou nabídku fóliových LOL balónků (balónky ve tvaru dvou hvězd, balónky s fotkami panenek a dokonce také malý balónek ve tvaru LOL Surprise). Děti si je zcela jistě zamilují.

    • Nádobí a dekorace: Na LOL Surprise narozeninové party by mělo vše se vším ladit. Není nic lepšího, než kdy talíře, kelímky, ubrousky, příbory a dokonce i ubrus ladí s dekoracemi oslavy.

      Můžete také použít nádobí v plných barvách, které odpovídají dekoracím LOL Surprise: růžová, tyrkysová, fialová…

Občerstvení a zábavné hry

Dostali jsme se až k poslednímu kroku, kterým je příprava občerstvení. Voda, džus a slazené nápoje jsou pro starší děti ideální. Co se jídla týče, vhodné je kombinovat slané (například sendviče či jednohubky) a sladké (muffiny, dort). Při přípravě občerstvení je určitě nutné vzít v potaz možné alergie hostů.

Hlavním bodem oslavy by samozřejmě měl být dort se svíčkami, při jejichž sfouknutí musí být vysloveno nějaké přání. Zde jsou vtipné příklady krásných LOL Surprise dortů.

Na narozeninové oslavě by také neměly chybět hry, které děti zkrátka milují. Proč nevyvěsit jednu nebo dvě piñaty plné sladkostí? Dalším skvělým nápadem je příprava LOL Surprise balíčků pro každého hosta jako odměna za různé testy či hry. Tímto způsobem si můžete vytvořit stejnou atmosféru, kterou děti cítí při otevírání těchto populárních panenek.

Have fun…and LOL!