Skip to content

Ty nejlepší narozeninové party dekorace Ledové království! ❄

Narozeniny nejmladšího člena rodiny je událost, která si zaslouží pořádnou oslavu. Tematická oslava narozenin je v současnosti velmi populární.

Pokud vaše ratolest zná slova písně „Let it go“ nazpaměť, máme pro vás připraveno něco, co promění oslavu narozenin vašeho dítěte v naprosto nezapomenutelnou událost. Ptáte se, jak uspořádat tu nejlepší narozeninovou oslavu ve stylu Ledové království, na kterou vaše dítě nikdy nezapomene?

V tomto článku vám poradíme, jak na to! Bude to vzrušující. Začínáme!

Vytvoření království Arendelle

Je velmi důležité navodit doma stejnou atmosféru, jako v Disneyho magickém království Arendelle.

Modravé ledovce, jasně svítící dekorace v podobě ledových kapek a bílé pozadí, které reprezentuje sníh. Cílem k úspěchu je představivost!

Můžete například poprášit stůl, nábytek a podlahu umělým sněhem, čímž jistě překvapíte všechny své přátele!

Výroba falešného sněhu je opravdu jednoduchá. Stačit vám k tomu bude bikarbonát sodný a kondicionér. Do misky dejte trochu bikarbonátu sodného a pomalu přidávejte kondicionér tak dlouho, dokud směs nebude mít texturu sněhu. Po vytvoření falešného sněhu jej můžete až do počátku party uchovat v mrazáku.

Z papíru či lepenky můžete také udělat sněhové vločky stejně, jak je to ukázáno v tomto návodu:

Pozvánky

Aby vaši hosté dorazili včas, bude nutné pro ně připravit pozvánky. A proč by tyto pozvánky nemohly napsat samotné postavy z Ledového království? Pozvánka od Elsy, Anny či Olafa jistě každého potěší! Tyto pozvánky vaši party posunou o úroveň výš.

A pro opravdu speciální „VIP“ hosty můžete například vytisknout tyto lístky!

Girlandy a stuhy

Po odeslání pozvánek a vybrání barev vaší party ve stylu Ledové království je ten nejvyšší čas začít plánovat dekorace. Na dekoracích opravdu nedoporučujeme šetřit: Girlandy, stuhy, vystřihovánky Ledové království, výzdoba stolu…

Plakáty s Elsou a Annou, které hosty uvítají na vaší party. Chybět samozřejmě nesmí ani Olaf!

Můžete si také vytvořit své vlastní dekorace. Podívejte se například na tuto dekoraci vstupních dveří v podobě Olafovy tváře:

Zkuste každý pokoj vyzdobit designem krajiny z Ledového království a závěsnými vločkami:

Můžete zkombinovat girlandy Ledové království a vlajkoslávy s dalšími závěsnými dekoracemi, jako jsou například bambule a papírové bambule ve fialové, modré, bílé či dokonce růžové barvě.

Balónky

Balónky jsou nedílnou dekorativní součástí jakékoliv party. Chybět by proto neměly ani na té vaší. Což takhle pořídit si tyto balónky ve stylu Ledového království s obrázky hlavních postav (Elsa, Anna a Olaf).

Balónky Ledové království můžete také kombinovat s obyčejnými barevnými balónky, stejně jako girlandy.

Stolní dekorace

Nesmíte také zapomenout pořádně vyzdobit stůl. Na hostinách v království Arendelle je vždy spousta dekorací: ubrusy, kelímky, talíře, ubrousky, příbory, brčka, figurky, stojany na sladkosti… Vybírejte mezi dekoracemi s obrázky Olafa, Elsy a Anny z Ledového království či Ledového království 2, nebo je můžete také kombinovat.

Věnujte dostatečnou pozornost detailům a můžeme vám zaručit, že váš party stůl ve stylu Ledové království bude úspěchem.

Ubrusy

Kelímky

Talíře

Ubrousky

Příbory

Brčka

Výzdoba stolu a dekorativní figurky

Recepty z Ledového království: Dorty a muffiny

Pojďme se nyní soustředit na okamžik, kdy oslavenkyni všichni zpívají přání veselých narozenin… Bude oslavenkyně sfoukávat svíčky z dortu či z muffinu?

Můžete je vyzdobit různými dekoracemi (například dekorativními figurkami Ledové království) a umístit je na unikátní a dekorativní stojany na dorty doprostřed vašeho party stolu. Je to jen na vás!

Pokud chcete svým sladkostem a nápojům dodat speciální (a ledový) nádech, poradíme vám, jak na to:

    • 1. Pro dospělé můžete připravit modré koktejly s “Blue Tropic”, které je vhodné smíchat s ananasovým džusem či broskvovou kořalkou. Pro mladší osmnácti let můžete smíchat vodu s modrým potravinovým barvivem, čímž jí dodáte unikátní a pro Ledové království typickou barvu.

    • 2. Můžete také použít želatinu k vytvoření těchto sladkých modrých ledových kostek:

Party začíná!

Jakmile budete mít vše připravené, stačí se pořádně uvolnit a zábava může začít!

Svým hostům můžete připravit dárkové tašky či krabičky s maskami postav Ledového království:

Hostům můžete také rozdat diadémy, díky kterým se budou cítit jako pravé Arendellské princezny:

Rádi bychom vám také poradili, jaké hry na takovéto party hrát:

1.      Piñata Ledové království

Narozeninová oslava nebude bez piñaty to pravé ořechové! Máme na výběr ze spousty modelů. Stačí je naplnit dárky, sladkostmi a konfetami a je hotovo!

2. Chcete si postavit sněhuláka?

Pokud jste si podle našeho návodu vytvořili umělý sníh, proč si z něj nevymodelovat svého vlastního Olafa? Pokud chcete v domě udržet pořádek, můžete si vytisknout tuto unikátní a zábavnou vystřihovánku s Olafem a se svými dětmi si pak můžete udělat svého vlastního sněhuláka.

3. Vybarvování oblíbených postav

Pokud vaše děti milují omalovánky, připravte si na tuto party dostatek pastelek!

Kostýmy Ledové království

Kdy jindy se proměnit v princeznu z Ledového království než na narozeniny? Existuje snad lepší příležitost? Nic lepšího než tyto kostýmy Ledové království na trhu nenajdete. K dispozici u nás najdete opravdu vše, ať už se jedná o šaty Elsa a Anna či kostýmy z Ledového království 2.

A to je vše přátelé! Doufáme, že vám naše rady pro uspořádání té pravé party ve stylu Ledové království pomohly a věříme, že vaše narozeninová oslava bude vskutku legendární!

Have fun!