Skip to content

Narozeninová oslava ve stylu Kouzelné Berušky a Černého kocoura

Chcete své dítě překvapit uspořádáním narozeninové party ve stylu Kouzelné Berušky a Černého kocoura? Pokud se jedná o jejich oblíbený seriál, jste u nás na správném místě. Společně totiž zorganizujeme zcela nezapomenutelnou narozeninovou oslavu které budou kralovat dekorace právě z Kouzelná Beruška come protagonista. Na oslavu pozveme nejen Berušku, ale také Černého kocoura.

Narozeninové pozvánky Kouzelná Beruška

Jako první bude nutné rozeslat pozvánky. Pinterest je skvělým místem, kde můžete načerpat inspiraci pro výrobu vlastních pozvánek s postavami z oblíbeného seriálu vašich dětí: Kouzelná Beruška a Černý kocour.

Party dekorace Kouzelná Beruška

Druhým krokem je výzdoba vaší narozeninové oslavy.

Hlavními barvami tohoto populárního dětského seriálu jsou červená a černá. Můžete například na zdi vyvěsit vlajkoslávy a k dekoraci použít také balónky. Výzdobu je vhodné doplnit tematickými dekoracemi v odpovídajících barvách.

Stolní dekorace

Zde najdete veškeré narozeninové dekorace, které budete na tuto oslavu potřebovat: ubrus, ubrousky, talíře a kelímky.

Dárky a hry Kouzelná Beruška

Očekává se, že dárky budou nosit především hosté, ale proč pro každého nepřipravit speciální dárkový balíček (například se sladkostmi), který si po skončení oslavy odnesou domů?

Nesmíme také zapomenout na něco, co by na žádné správné narozeninové oslavě nemělo chybět. Ano, jsou to hry. Můžete například vyvěsit piñatu plnou sladkostí, která děti rozhodně zabaví. Popřemýšlejte také nad maskami hlavních postav, party čepicemi a dalšími doplňky.

Děti si také zamilují tyto party omalovánky Kouzelná Beruška, které si navíc po skončení oslavy mohou vyvěsit ve svém pokojíčku.

Recepty a narozeninový dort

Žádná narozeninová party není kompletní bez dortu (či muffinů), takže je nejvyšší čas pustit se do pečení. Prohlédněte si tyto nápady a dejte nám vědět, jak se vám líbí.

A pokud dorty nemáte moc v oblibě, muffiny mohou být skvělou náhradou. Snadno je navíc můžete vyzdobit použitím seriálových barev a symbolů.

Poslední důležitá věc: kostýmy Kouzelná Beruška a Černý kocour

Nadešel ten nejvyšší čas převléct se. Díky našemu kostýmu Kouzelná Beruška se vaše dítě může proměnit v toho nejodvážnějšího superhrdinu v celé Paříži. Kostým je vhodné také doplnit parukou Kouzelná Beruška.

Vaši malí suprhrdinové budou samozřejmě potřebovat také Tikki a kwami, aby byli schopni porazit zlé akumy. Zapomenout byste neměli ani na Beruščino jojo, díky kterému mohou používat své schopnosti.

Kouzelná Beruška ale k záchraně Paříže potřebuje také pomoc Černého kocoura. Pokud vaše dítě preferuje Adriena (Černého kocoura), určitě se jim bude více líbit tento kostým Černý kocour.

Jakmile se vaše děti do těchto kostýmů převlečou, budou v sedmém nebi.

Nyní již máte vše potřebné k tomu, abyste uspořádali tu nejlepší narozeninovou oslavu ve stylu Kouzelné Berušky a Černého kocoura. Pořádně si užijte pečení dortu a společné zdobení prostorů, kde se bude narozeninová oslava konat. Tikki tečky!

Have fun!