Skip to content

Narozeninová oslava ve stylu Minnie Mouse: Tipy na dekorace

Narozeninová oslava ve stylu Minnie Mouse: Tipy na dekorace

Po domácku připravená narozeninová oslava ve stylu Minnie Mouse je sice časově náročná, ale vůbec ne komplikovaná. S narozeninovými dekoracemi vám mohou pomoct vaše děti a díky jednoduchým receptům si při tom také užijí spoustu legrace.

Abychom vám vše zjednodušili, rozhodli jsme se vám představit naše Minnie Mouse dekorace, rzábavné recepty a samozřejmě také ty nejlepší kostýmy a doplňky na narozeninovou oslavu ve stylu Minnie Mouse.

Pozvánky na narozeninovou oslavu Minnie Mouse

Jako první bude potřeba vytvořit pozvánky pro hosty. Je důležité si sepsat seznam hostů, abyste náhodou na někoho nezapomněli. Vybrat si můžete z velkého množství narozeninových pozvánek Minnie Mouse.

Můžete se také nechat inspirovat Pinterestem a vytvořit si své vlastní pozvánky. S touto aktivitou vám samozřejmě mohou pomoct i děti.

Narozeninové dekorace Minnie

Bude potřeba se zamyslet nad dekoracemi místnosti, kde bude narozeninová party probíhat.

K dekoraci použijte balónky, girlandy, plakáty a vystřihovánky. Na výzdobě byste rozhodně neměli šetřit – vyzdobené by měly být všechny prostory, kde se bude oslava odehrávat, a to včetně zdí a stropu.

Můžete také použít bambulky z toaletního papíru a barevné balónky, které skvěle ladí k červeným, bílým, černým či růžovým dekoracím Minnie Mouse.

Stolní dekorace Minnie

Stůl můžete pro narozeninový oběd vyzdobit různými způsoby. Můžete například vytvořit bar se sladkostmi a nápoji, kde se mohou hosté sami občerstvit, nebo naopak klasicky prostřený stůl, kolem kterého se všichni společně usadí.

Vše záleží na tom, kolik hostů jste na narozeninovou oslavu pozvali a kolik jim je let. Mladší hosté budou nejspíš radši sedět po boku svých kamarádů. Ať už přemýšlíte nad čímkoliv, zde je vše, co budete na tuto party potřebovat: talíře, kelímky, ubrousky a Minnie příbory.

Minnie dárky a narozeninové hry

Očekává se, že dárky budou nosit především hosté, ale proč pro každého nepřipravit speciální dárkový balíček (například se sladkostmi), který si po skončení oslavy odnesou domů?

Nesmíme také zapomenout na něco, co by na žádné správné narozeninové oslavě nemělo chybět. Ano, jsou to hry. Můžete například vyvěsit piñatu plnou sladkostí, která děti rozhodně zabaví. Popřemýšlejte také nad maskami Minnie Mouse, party čepicemi, ušima, foukačkami či fotokoutkem s různými vtipnými rekvizitami, kde se hosté budou moci nechat vyfotit.

Děti také baví omalovánky či výroba vlastích Minnie Mouse uší.

Narozeninové recepty Minnie: muffiny a dort

Své hosty můžete překvapit tímto receptem, který se inspiruje Minnie Mouse. Sladkosti či dort umístěte na dekorativní základnu, jako je například tahle.

Můžete například upéct sušenky ve tvaru této Disney myši a vhodně je ozdobit.
A co takhle muffiny doplněné sušenkami, které budou vypadat jako uši Minnie?

Pokud pečete opravdu rádi, troufněte si na tematický dort, kterým jistě všem hostům party vyrazíte dech.
Hlavně ale nezapomeňte na svíčky, aby si při jejich sfouknutí mohl oslavenec něco přát! Může se jednat o klasické svíčky či svíčky dekorativní ve stylu Minnie Mouse.

Kostýmy Minnie Mouse

Na narozeninové oslavě ve stylu Minnie Mouse by samozřejmě Minnie Mouse neměla chybět!

Zde jsou naše nejlepší kostýmy Minnie a Mickey Mouse. Co by totiž naše oblíbená myš dělala bez své věčné lásky Mickeyho.

Převlečte se společně se svými kamarády! Podívejte se na tento tutoriál, jak se převléct za Minnie Mouse, který doslova překypuje inspiracemi. Nebudete toho litovat!

Máme k dispozici kostýmy Mickey a Minnie Mouse ve všech velikostech:

Kostýmy Minnie Mouse pro dívky a ženy

Kostýmy Mickey Mouse pro chlapce a muže

Doplňky Minnie

Nezapomeňte také zkompletovat svůj Mickey či Minnie Mouse kostým pomocí různých doplňků. Vhodné je použít uši (u kostýmu Minnie puntíkovaného motýlka), černý nos a bílé rukavice.

Líbily se vám naše nápady? Doufáme, že si svou narozeninovou oslavu Minnie Mouse pořádně užijete, a že k tomu použijete naše Disney kostýmy, dekorace, dárky a recepty. Party může začít!

Have fun!